Thursday , April 18 2024

Dorin Goian este antrenor cu licență-n regulă

Fostul internațional sucevean a trecut examenul pentru obținerea licenței A UEFA cu nota 9,38. La ceremonia de absolvire de ieri, “Goe” și-a primit diploma chiar din mâna președintelui FRF, Răzvan BurleanuGoian - absolvire-min

Casa Fotbalului a găzduit ieri ceremonia de absolvire a cursanților de la licența A UEFA – generația 2018. Pe lista celor 27 de antrenor care au trecut cu brio examenul se numără și fostul internațional sucevean Dorin Goian, care a ținut să le transmită și un mesaj celor prezenți în sală.

Aflat actualmente pe banca tehnică a divizionarei a treia Bucovina Rădăuți, Dorin Goian a absolvit cursurile pentru obținerea licenței A cu una dintre cele mai mari note: 9,38.

”Goe” și-a primit diploma chiar din mâna președintelui Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

Demarate în luna aprilie, cursurile pentru obținerea licenței UEFA A, ultima atestare pentru tehnicieni înaintea celei PRO, s-au finalizat în iulie odată cu cel de-al cincilea modul. La finalul lunii iulie a avut loc examenul final, care a constat într-un test scris, o probă practiceă și prezentarea lucrării de licență.

Absolvenții licenței UEFA A sunt următorii: Mirel Rădoi, Dorin Goian, Aurora Ungureanu Dobre, Mihai Florin Manea, Florin Nofitovici, ­Ma­rius Tîrîlă, Andrei Cătălin Neagu, Radu Mugur Gușatu, Ştefan Răzvan Odoroabă, Decebal Codru Grădinariu, Florinel Luță, Viorel Ferfelea, Dorin Toma, Iulian Prodana, Bogdan Pătrașcu, Irinel Voicu, Ionuț Mitroi, Dan Chilom, Tiberiu Lung, Bobi Verdeș, Claudiu Mircea Cornaci, Alexandra Mihaela Stan, Cosmin Adrian Fruntelată, Adi Ionuț Racoviță, Tiberiu Gabor, Alexandru Boagiu, Viorel Raicu. Giani Kiriță, cursant din 2017, a dat examenul în această sesiune. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …