Thursday , April 18 2024

Dorin Goian continuă pe banca tehnică a Bucovinei Rădăuți

Anunțul a fost făcut  în urma unei întâlniri între primarul Nistor Tătar și conducerea tehnico-administrativă a clubului. Goian va colabora în continuare cu Daniel Bălan și Marius Lup. Rădăuțenii sunt în vacanță până în jurul datei de 10 iulie, când este programată reunirea lotului

Dorin Goian va continua pe banca tehnică a Bucovinei Ră­dăuți și în sezon viitor al Ligii a III-a. Anunțul a fost făcut sâmbătă, după o întâl­nire între primarul Nis­tor Tătar, directorul clubului Călin Nica, președintele-­exe­cutiv Vichentie Po­­pescu și o parte din staff-ul tehnic.

“Suntem încântați să vă anunțăm că Bucovina Rădăuți va ataca nou sezon cu același trio de antrenori: Dorin Goian, Daniel Bălan și Marius Lup. După cel mai bun sezon din ultimii 60 de ani, în care echipa din Rădăuți a ajuns până în șaispezecimile Cupei României și a terminat pe locul 2 în Liga a III-a, am reușit să dăm o importantă lovitură în perspectiva obținerii unei noi performanțe prin rămânerea pe banca tehnică a foștilor internaționali Dorin Goian și Daniel Bălan. În ceea ce privește lotul de jucători, încercăm să rămânem în aceiași formulă, fiind totodată în discuții avansate cu încă doi-trei jucători pentru a crește competivitatea lotului față de sezonul precedent. În urma discuțiilor cu domnul primar și conducerea clubului, am primit asigurări că vom avea la dispoziție tot ce este necesar pentru un sezon 2019/2020 cât mai reușit. Pe această  cale ținem să mulțumit Primăriei și Consiliului Local Rădăuți și firmei Tarsin”, se arată în comunicatul clubului ră­dăuțean.

Antrenorii și jucătorii Bucovinei Rădăuți se vor afla în vacanță până în jurul datei de 10 iulie, când va fi programată reunirea lotului. Noul sezon al Ligii a III-a va debuta pe 24 august. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …