Thursday , April 18 2024

Dinamo spulbera Steaua lui Becali: 4-1 in semifinalele Cupei Ligii

dinamo-steaua

Dinamo a obtinut o victorie la scor in fata Stelei lui Gigi Becali in mansa tur a semifinalelor Cupei Ligii.

“Cainii” lui Andone s-au impus pe National Arena cu un neverosimil 4-1 si au facut un pas si jumatate in finala celei de-a treia competitii interne.

In fata a cel mult 10 mii de spectatori care au indurat frigul de pe cel mai mare stadion din Romania, dinamovistii au inceput mai bine, insa nu au reusit sa isi concretizeze dominatia din debutul jocului.

Baietii lui Reghecampf au echilibrat apoi partida si au fost aproape sa loveasca primii, atunci cand, dupa o pasa excelenta a lui Man, Ovidiu Popescu a luat la tinta transversala dintr-o pozitie dificila.

Cinci minute mai tarziu, sud-africanul Mahlangu a profitat de o gafa uriasa a defensivei Stelei si a inscris cu un sut superb, de la 18 metri.

N-a durat mult si stelistii au lovit din nou bara portii rivalilor, atunci cand Penedo a respins greu un balon sutat de Boldrin, mingea a “muscat” bara si a iesit in afara terenului.

Partea secunda a inceput cu Steaua in posesie si cu Dinamo asteptand cuminte contraatacurile. Iar tactica aceasta a dat roade in minutul 65, atunci cand Nistor a dus scorul la 2-0 dupa o asemenea contra.

Steaua a redus din diferenta la o faza care nu anunta nimic, Aganovic punctand dintre doi jucatori ai lui Dinamo care au dormit la o centrare plouata trimisa din banda stanga. La faza imediat urmatoare, “cainii” au plecat pe contra si Lazar a restabilit diferenta de doua goluri.

In fine, in ultimul minut de joc, Dorin Rotariu a stabilit scorul final dupa un alt contraatac de manual.

ziare.com

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …