Wednesday , April 24 2024

Dănuț Lupu a făcut INFARCT: Fostul tricolor se află în COMĂ

Dănuţ Lupu se află într-o situaţie critică, după ce a suferit un infarct. Considerat unul dintre cei mai talentaţi şi tehnici jucători români ai anilor ’90, fostul mare mijlocaş este ţinut în viaţă de aparate, urmare a infarctului suferit.

lupu

El a fost transportat de urgenţă la spital, , la finalul săptămânii trecute, iar medicii l-au stabilizat, dar fostul mijlocaş se află în comă. Doctorii sunt rezervaţi deocamdată în privinţa şanselor de a se recupera total. Cadrele medicale se tem de faptul că a trecut o perioadă destul de mare în care creierul nu a fost oxigenat, astfel că fostul fotbalist ar putea să rămână cu probleme neurologice.

Dănuţ Lupu a evoluat, de-a lungul carierei pentru Dinamo, Panathinaikos, Korinthos, OFI Creta, Rapid, Brescia şi Tzafirim Holon. La echipa naţională, fostul mijlocaş a jucat în 14 meciuri, fără a marca vreun gol.

5 trofee a câştigat Lupu în cariera de fotbalist: eventul cu Dinamo (1989-1990), titlul cu Panathinaikos (1990-1991) şi titlul şi Supercupa României cu Rapid (1998-1999), anunță Digisport.

Vezi si

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024, în frunte cu Istvan Kovacs

Patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, vor oficia la Campionatul European de fotbal …