Friday , March 29 2024

Cupa României. Echipele calificate în optimi şi rezultatele

fotbal

În optimi s-au calificat până acum CSMS Iași, CFR Cluj, Pandurii Târgu Jiu (toate trei după timpul prelungiri sau lovituri de departajare), ASA Târgu Mureș, FC Viitorul 2 Constanța (liga a treia) și ACS Poli Timișoara.

ACS Poli Timișoara s-a calificat fără probleme în optimile de finală ale Cupei României la fotbal, marți seara, după ce a dispus cu 2-0 (2-0) de formația de ligă secundă CSM Râmnicu Vâlcea, la Pitești.

Formaţia Pandurii Târgu Jiu s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României, după ce a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 3-1 la loviturile de departajare, echipa ACS UTA Bătrâna Doamnă, din Liga a II-a, în 16-imile de finală ale competiţiei.

La finalul celor 120 de minute de joc scorul a fost egal, 1-1.

CSMS Iași s-a calificat cu emoții în optimile de finală ale Cupei României la fotbal, marți seara, după ce a învins formația de ligă secundă ACS Berceni cu 4-2, la loviturile de departajare, în deplasare, într-un meci din șaisprezecimile de finală ale competiției în care scorul a fost egal, 1-1, atât la finalul celor 90 de minute, cât și după 120 de minute.

Alături de CSMS Iași, în optimi s-au mai calificat CFR Cluj, Pandurii Târgu Jiu (toate trei după timpul regulamentar), ASA Târgu Mureș și FC Viitorul 2 Constanța (liga a treia).

 

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …