Friday , April 19 2024

Cupa Mondiala: Franta se califica in semifinale dupa 2-0 cu Uruguay

Franta este prima semifinalista a Cupei Mondiale din acest an, reprezentativa pregatita de Didier Deschamps obtinand o victorie facila in “sfertul” cu Uruguay.

franta-uruguay

2-0 a fost scorul partidei dominata cu autoritate de europeni, una in care sud-americanii au avut foarte putine sanse de a modifica tabela de marcaj.

Fara golgheterul Cavani, accidentat, uruguayenii au inceput curajos, insa entuziasmul lor a fost domolit de francezi cu un pressing agresiv.

Reprezentativa “Hexagonului” a deschis scorul in finalul primei reprize, Varane reluand excelent in plasa, cu capul, centrarea lui Griezmann la primul sut pe poarta din meci!

Cu un minut inainte de pauza Uruguayul a avut sansa egalarii, insa Lloris a intervenit fenomenal la un balon trimis de Caceres si a evitat golul.

Iar daca portarul francez a impresionat, cel uruguayan s-a facut de ras, Muslera incasand un gol incredibil in minutul 62, atunci cand a scapat printre degete balonul sutat de Griezmann, omul meciului.

Franta invinge fara probleme un Uruguay lipsit de cel mai periculos om din atac si se califica in semifinala, acolo unde asteapta invingatoarea derbiului dintre Belgia si Brazilia.

ziare.com

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …