Thursday , March 28 2024

CSU Suceava și CSM Focșani se întâlnesc din nou la Bacău

Cele două formații de handbal masculin se înfruntă într-un meci amical programat mâine, de la ora 13.00 

CSU Suceava se depla­sează la sfârșitul acestei săptămâni la Bacău pentru un nou meci de verificare în compania celor de la CSM Focșani, programat mâine, de la ora 13.00, în sala Orizont. Pentru trupa antrenată de Adi Chiruț și Iulian Andrei, acest meci este o bună șansă să progreseze în joc, dar și să-și ia revanșa în fața vrâncenilor, în fața cărora au pierdut primul amical la aruncările de departajare.

Adi Chiruț nu va miza nici în acest meci pe serviciile lui Petrea, Olariu și Burlacu, jucători aflați încă în perioada de recuperare. Absenți la amicalul de sâmbătă trecută, Baican și Dragnea sunt singurii care au șanse de a intra pe teren în cel de-al doilea test al iernii. “Am fi vrut să ne propunem mai mult pentru acest amical, dar nu vrem să-i forțăm pe jucătorii cu probleme medicale pentru că riscă să le recidiveze acci­dentările. Îmi doresc to­tuși să văd o creștere a ritmului de pasare și să mai eliminăm din greșelile la finalizare, mai ales că în ultimele zile am lucrat mai mult cu mingea”, a spus an­tre­norul formației suce­vene.

CSU Suceava va relua Liga Zimbrilor la handbal masculin pe data de 30 ianuarie, când va primi pe teren propriu replica formației Po­taissa Turda. După prima par­te a sezonului regulat, echipa antrenată de Adi Chirut și Iulian Andrei ocupă locul 12 în clasament. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …