Wednesday , April 24 2024

CSU Suceava și-a consolidat locul secund în play-out-ul pentru menținerea în Liga Națională

Echipa suceveană s-a desprins la cinci puncte de principala urmăritoare, după ce s-a impus ieri, în sala LPS, cu scorul de 24-18 (11-6), în fața celor de CSM Făgăraș. Cu șapte goluri, Adi Tîrzioru a fost cel mai bun marcator din tabăra universitarilor

 Handbal. Suceava - Dinamo

CSU Suceava și-a consolidat locul secund în clasamentul play-out-ului pentru menținerea în Liga Națională de handbal masculin, după ce s-a impus aseară, în sala LPS, cu scorul de 24-18, în fața celor de la CSM Făgăraș, într-un joc contând pentru etapa a IV-a.

Echipa antrenată de Adi Chiruț a rupt repede echilibrul din debutul meciului, iar la capătul primului sfert de oră s-a distanțat deja la trei goluri pe tabelă, după ce Gabi Burlacu puncta pentru scorul de 5-2.

Pe fondul unei apărări ermetice, Târzioru, cel mai bun marcator al întâlnirii de ieri, a mărit diferența la 8-4, iar pe finalul reprizei, universitarii s-au distanțat și mai mult, pauza consemnând 11-6.

Baican a dus scorul la 15-8, după primele zece minute ale reprizei secunde, iar sârbul Puljizovic a rotunjit avantajul de pe tabela de marcaj  în minutul 49, când a punctat pentru scorul de 21-11.

Gruparea brașoveană a mai redus din handicap pe finalul întâlnirii, terminată cu scorul de 24-18 în favoarea formației sucevene, care s-a desprins la cinci puncte de principala următoare, CSM Focșani, învinsă ieri, pe teren propriu, de liderul Steaua, cu scorul de 20-27.

CSU Suceava: C. Tcaciuc, Drăghici, Duman – Tîrzioru (7 goluri), Ciubotariu (4), Burlacu (3), Sipka (2), Petrea (2), Costea (2), Puljizovic (2), Preda (1), Baican (1), I. Tcaciuc, Mitrea, Alexa, Olariu și Soldănescu. Antrenori: Adrian Chiruț și Iulian Andrei.

In ultima rundă din turul play-out-ului, CSU Suceava va evolua sâmbătă, cu începere de la ora 11.00, pe terenul celor de la CSM Satu Mare. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

Patru arbitri români vor oficia la EURO 2024, în frunte cu Istvan Kovacs

Patru arbitri români, în frunte cu Istvan Kovacs, vor oficia la Campionatul European de fotbal …