Wednesday , April 24 2024

CSU Suceava se deplasează pe terenul liderului din play-out

Echipa antrenată de Adrian Chiruț și Iulian Andrei joacă pe terenul celor de la Minaur Baia Mare, mâine, de la ora 18.00, în cadrul etapei a II-a din turneul pentru menținerea în Liga Zimbrilor la handbal masculin 

CSU Suceava revine la mijlo­cul acestei săptămâni pe teren pentru meciul cu Minaur, programat mâine, de la ora 18.00, la Baia Mare, în cadrul etapei a II-a din play-out-ul pentru menținerea în Liga Zimbrilor.

Universitarii sunt obligați să aducă puncte din deplasare dacă vor să evite barajul la finalul sezonului. “Am început prost play-out-ul și atmosfera de la echipă este acum ceva mai încordată. Înfrângerea din prima etapă ne obligă să aducem puncte din deplasare. Cred în băieți că vor da totul să ieșim din această pasă proastă” a spus Iulian Andrei.

“Suntem într-o situație foarte grea. Am pierdut primul meci din play-out și mergem cu moralul scăzut la Baia Mare. Suntem în fața unui joc foarte greu, în care pornim cu șansa a doua, dar mergem acolo să câștigăm. Trebuie să gândim pozitiv, să ne legăm de orice minge și să luptăm până la capăt să evităm barajul”, a completat Adrian Chiruț.

Antrenorii suceveni nu vor putea miza în meciul de mâine pe Alin Petrea, cu întindere musculară, în vreme ce Andrei Olariu este incert.

În sezonul regular, cele două formații și-au împărțit victoriile, fiecare câștigând meciul de pe teren propriu. A fost 32-27 la Baia Mare și 29-24 la Suceava.

Programul etapei a II-a din play-out:

Universitatea Cluj – HC Buzău

CSM Bacău – CSM Făgăraș

Minaur Baia Mare – CSU Suceava

La finalul turneului play-out, primele două clasate vor rămâne în Liga Zimbrilor, ocupantele locurilor 3 și 4 vor ajunge la baraj, iar ultimele două echipe vor retrograda în Divizia A. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în sferturi la Europenele de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatelor Europene de box …