Friday , March 29 2024

CSU Suceava joacă astăzi pe terenul Stelei, în duelul primelor două clasate din play-out

Cele două formații se înfruntă, cu începere de la ora 18.00, în sala din Chiajna . “Ne așteaptă un meci foarte greu, dar vom face tot posibilul să obținem victoria. Cu gândul acesta am plecat la București”, a declarat antrenorul Adi Chiruț. Accidentat la genunchi, Polocoșer este singura absență din tabăra suceveană

 Handbal - Chirut

CSU Suceava înfruntă diseară, cu începere de la 18.00, în deplasare, Stea­ua București, în duelul primelor două clasate din playout-ul pentru rămânerea în Liga Națională la handbal masculin.

Adi Chiruț se așteaptă la un meci dificil, dar este încrezător că universitarii se pot întoarce cu un rezultat pozitiv de la Chiajna, mai ales că atmosfera din cadrul lotului s-a îmbunătățit după ce jucătorii și-au primit o parte din res­tanțele financiare chiar înainte de Paște.

“Ne așteaptă un meci foarte greu, ținând cont că jucăm în deplasare, pe terenul unei echipe care vine după două victorii în play-out. Ar fi extraordinar să câștigăm. Desigur, ne-ar conveni să ne întoarcem și cu un punct, dar este foarte greu să remizezi în handbal. Vom face tot posibilul să obținem victoria. Cu gândul acesta am plecat la București”, a spus tehnicianul celor de la CSU.

Universitarii nu vor putea miza în meciul cu Steaua pe serviciile lui Sebastian Polocoșer, care este suspect de o ruptură la ligamentele încrucișate și riscă să rateze restul meciurilor rămase din play-out.

Partida de astăzi dintre Steaua București și CSU Suceava va fi condusă de brigada clujeană de arbitri Ionuț Barbu / Gabriel Badiu.

In sezonul regulat, Stea­ua și CSU Suceava și-au împărțit victoriile, fiecare reușind să câștige pe teren propriu. A fost 29-23, în meciul tur de la Chiajna, și 21-19 în jocul retur din sala LPS din Suceava.cl handbal

In celălalt meci programat astăzi în cadrul etapei a III-a din play-out, CSM Făgăraș va primi vizita celor de la CSM Satu Mare. CSM Focșani va sta în runda programată la mijlocul acestei săptă­mâni. (Dănuț CHIDOVET)

 

 

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …