Saturday , April 20 2024

CSU Suceava își reînființează echipa a doua

Aceasta va fi formată exclusiv din studenți și se va înscrie la startul viitorului sezon al Diviziei A la handbal masculin. “Sunt destui jucători care au terminat junioratul care nu sunt băgați în seamă, dar pot fi șlefuiți pentru handbalul de performanță”, consideră antrenorul primei echipe, Adi Chiruț  

 Echipa a doua - Chirut

CSU Suceava va avea în­cepând cu sezonul 2017/2018 două echipe de handbal masculin înscrise în campionatele națio­­nale de seniori.

Astfel, pe lângă prima echipă, rămasă în Liga Națională, universitarii vor reînființa echipa a doua, care va fi formată din studenți sau jucători care au terminat recent junioratul și va evolua în Divizia A.

“Am decis să reînființăm echipa a doua pentru a le da o șansă jucătorilor care au terminat junioratul și nu au prins un transfer la o echipă mare. Nu ne permitem să luăm vârfurile de la juniori, dar sunt destui jucători în Suceava și în zona noastră care nu sunt băgați în seamă, dar pot fi șlefuiți pentru handbalul de performanță. Avem în lotul nostru destule exemple de jucători care au trecut pe la echipa a doua înainte să facă pasul spre Liga Națională. Având în vedere că mai toți jucătorii vor fi studenți, vom avea costuri aproape infime cu echipa a doua”, a declarat antrenorul celor de la CSU Suceava, Adi Chiruț, care a precizat că oficialii clubului universitar studiază mai multe variante pentru postul de tehnician al formației secunde.

Cei interesați să participe la preselecția pentru formarea lotului echipei a doua pot primi detalii de la cei doi antrenori la numerele de telefon: 0740/901890 (Adi Chiruț) sau 0751/056625 (Iulian Andrei). (Dănuț CHIDOVET)

 

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …