Friday , March 29 2024

CSU Suceava i-a pierdut pe veteranii Ciubotariu, Şoldănescu și Adomnicăi

Cei trei au semnat cu CSM Botoșani și vor fi rivalii universitarilor în viitorul sezon al Diviziei A la handbal masculin. Adi Chiruț reia astăzi antrenamentele fără 11 jucători din echipa care retrograda la finalul ediției precedente de campionat 

CSU Suceava a mai primit o lovitură cu trei zile înainte de reluarea pregătirilor pentru viitorul sezon al Diviziei A la handbal masculin. A rămas fără serviciile veteranilor Florin Ciubotariu, Bogdan Şoldănescu și Cristian Adomnicăi, cei trei semnând pe trei ani cu CSM Botoșani.

“Important este să practiceăm un joc cât mai bun și să facem tot posibilul să aducem oamenii la sală. Şi ei fac parte din echipă și în foarte multe momente o sală plină te împinge de la spate”, a declarat Florin Ciubotariu, autor a peste 300 de goluri în ultimele trei sezoane.

“Sper să joc cât mai bine, să pot ajuta echipa la îndeplinirea obiectivelor și să putem forma un grup care să se bată la porțile Ligii Naționale”, a afirmat Şoldănescu, la prezentarea la noua sa echipă.

Cristian Adomnicăi are de gând să joace până la 41 de ani la CSM Botoșani, unde a fost convins să vină de președintele clubului. “Este un proiect foarte bine elaborat. Datorită proiectului și domnului Cătălin Stoleru am venit aici. Sper să am o evoluție cât mai convingătoare și să ajut echipa la îndeplinirea obiectivelor”, a spus Cristian Adomnicăi.

Pe lângă Ciubotariu, Şoldănescu și Adomnicăi, echipa locală de handbal s-a mai despărțit în această vară  de alți opt jucători: Burlacu, Baican, Tîrzioru, Mihai Sandu, Costea, ­Go­lubovic, Dragnea și Petrea.

Adrian Chiruț va relua pregătirile în cursul zilei de astăzi, când la antrenamente sunt așteptați și cei patru jucători achiziționați CSU Suceava în pauza competițională, este vorba de centrul Alexandru Popia (22 de ani), interii Raul Bogdan Barb (24 de ani) și Andrei Ştefan Sora (20 de ani) și extrema stângă Răzvan Dodița (20 de ani). (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …