Saturday , April 20 2024

CSU Suceava are o misiune ușoară în fața codașei CSU Târgoviște

Cele două formații se întâlnesc duminică, de la ora 11.00, în sala “Dumitru Bernicu”, într-un meci din cadrul rundei a XIII-a a Diviziei A la handbal masculin. “Nu ne vor pune probleme. Nu ne vom concentra prea mult pe acest meci, ci vom încerca să pregătim următoarea etapă”, a precizat antrenorul Adrian Chiruț 

CSU Suceava reia campionatul Diviziei A la handbal masculin cu un meci în fața codașei Seriei A, CSU Târgoviște, programat duminică, de la orele 11.00, în Sala “Dumitru Bernicu”, în cadrul etapei a XIII-a.

Adrian Chiruț nu se așteaptă ca elevii săi să întâmpine probleme în a-și apropia victoria, universitarii fiind mai degrabă cu gândul la meciul din runda următoare, cel din deplasare, cu CSM Botoșani.

“Ştim poziția celor din Târgoviște în clasament. Cu siguranță, nu ne vor pune probleme. Nu ne vom concentra prea mult pe acest meci, ci vom încerca să pregătim următoarea etapă, când vom întâlni un adversar puternic la Botoșani. E un meci pe care trebuie să-l bifăm, așa că duminică vom folosi jucătorii care au prins mai puține minute în acest sezon”, a spus antrenorul sucevean înaintea meciului cu Târgoviște.

“Important este să trecem peste acest meci cu Târgoviște fără accidentări, să ne luăm cele trei puncte și să reglăm unele chestii care nu prea ne ies la antrenamente”, a completat extrema Cătălin Furak.

CSU Suceava a câștigat fără probleme ambele meciuri disputate până acum cu CSU Târgoviște: 51-11, acasă și 54-24, în deplasare. În celălalt meci al rundei a XIII-a, Politehnica Iași va primi vizita celor de la CSM Botoșani. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …