Thursday , April 25 2024

CSU Suceava a transferat un handbalist grec

In vârstă de 25 de ani, Nikolas Siamatas evoluează pe postul de inter dreapta și a semnat un contract valabil pe un sezon cu echipa locală de handbal. Siamatas este cel de-al cincilea transfer realizat de CSU Suceava în această varăCSU Suceava - Siamatas

CSU Suceava și-a acoperit postul de inter dreapta, odată cu transferul grecului Nikolas Siamatas. In vârstă de 25 de ani și cu o talie impresionantă, 1,97 metri, Siamatas a evoluat în sezonul trecut în prima ligă elenă, la ­Fi­lippos Verias, formația pentru care a marcat 97 de goluri în 22 de meciuri jucate. Handbalistul grec a semnat pe un an de zile cu CSU Suceava, a anunțat conducerea “studenților”.

Nikolas Siamatas este cel de-al cincilea transfer făcut de gruparea suceveană în această vară, după portarul Valeriu Erhan (Dunărea Călărași), pivotul Alexandru Ionescu (Ştiința Bacău), centrul Maxim Oancea (Ştiința Bacău) și interul dreapta Cristian Adomnicăi (AHC Potaissa Turda).

Siamatas se pregătește la Suceava alături de restul componenților lotului care nu au făcut deplasarea în Portugalia pentru Campionatul European Universitar. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …