Thursday , April 25 2024

CSU Suceava a retrogradat după trei sezoane petrecute în Liga Zimbrilor

Echipa antrenată de Adrian Chiruț și-a semnat sentința odată cu înfrângerea, scor 23-25, suferită duminică seară, pe terenul celor de la CSM Făgăraș, în cadrul penultimei etape din play-out  

CSU Suceava a retrogradat din Liga Zimbrilor după trei sezoane petrecute pe prima scenă a handbalului masculin românesc. Echipa antrenată de Adrian Chiruț și-a semnat sentința odată cu înfrângerea, scor 23-25, suferită duminică seară, pe terenul grupării CSM Făgăraș.

Aflați în fața unui meci de totul sau nimic, universitarii au ținut ritmul cu gazdele în primul sfert de oră, la finalul căruia tabela indica 6-5. Oaspeții s-au întrecut apoi în ratări, iar sibienii s-au desprins pe finalul primei reprize, intrând la pauză cu un avans de șase goluri, scor 15-9.

Handbaliștii suceveni au încercat să revină pe tabelă în repriza secundă, reușind să se apropie la trei lungimi în minutul 45, când Mihai Sandu puncta pentru scorul de 20-17. Costea a redus diferența la un singur gol în minutul 57, la 23-22, dar formația gazdă a gestionat perfect ultimele minute de joc, câștigând în final cu scorul de 25-23.

CSU Suceava: Andrei, Erhan – Costea (6 goluri), Olariu (4), Sandu (3), Burlacu (2), Petrea (2), Baican (2), Adomnicăi (1), Tîrzioru (1), Ionescu (1), Lakovic (1), Golubovic, Ciubotariu, Dragnea și Şodănescu.

Rezultatele penultimei etape din play-out:

CSM Bacău – Universitatea Cluj 35-30

HC Buzău – Minaur Baia Mare 37-29

CSM Făgăraș – CSU Suceava 25-23

În ultima etapă din play-out, CSU Suceava va primi mâine, de la ora 17.00, în sala “Dumitru Bernicu”, vizita celor de la HC Buzău. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …