Thursday , March 28 2024

CSU Suceava a pierdut primul amical disputat în această iarnă

Echipa antrenată de Adrian Chiruț și Iulian Andrei a cedat joi seară, în sala “Dumitru Bernicu”, în fața prim-divizionarei CSM Bacău, cu scorul de 26-37

CSU Suceava a pierdut primul meci amical disputat de la startul pregătirilor de iarnă. Echipa antrenată de Adrian Chiruț și Iulian Andrei a cedat joi seară, în sala “Dumitru Bernicu”, în fața prim-divizionarei CSM Bacău, cu scorul de 26-37, după ce la pauză a fost 12-19.

Cu ocazia acestui joc, universitarii au testat și ultima achiziție, este vorba de Majic Velibor, un bosniac care evoluează ca și coordonator.

De partea cealaltă, băcăuanii au venit în nordul Moldovei cu doi handaliști ce au trecut pe la Suceava: Adi Tîrzioru și Gabi Cotinghiu.

În continuarea programului de pregătire, CSU Suceava urmează să întâlnească, vineri seară și sâmbătă dimineață, formația CSM Vaslui.

În weekendul viitor, universitarii se vor deplasa la Baia Mare, unde vor participa la un turneu alături de Minaur, Potaissa Turda și CSM Reșița.

Clasată pe primul loc în Seriei A a Diviziei A, cu un avans de trei puncte în fața celor de la CS Magnum Botoșani, CSU Suceava va începe partea secundă a sezonului regular pe data de 2 februarie, în deplasare, cu Politehnica Iași. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …