Saturday , April 20 2024

CSU Suceava a pierdut la loviturile de departajare amicalul cu CSM Focșani

Trupa antrenată de Adi Chiruț a cedat sâmbătă, în fața vrâncenilor, cu scorul de 37-38 (14-13, 31-31), într-un meci de pregătire disputat în sala Orizont din Bacău. Cu 8 goluri, Tîrzioru a fost cel mai bun marcator din tabăra universitarilor 

CSU Suceava a pierdut la aruncările de departajare, cu scorul general de 37-38, meciul amical disputat sâmbătă, în sala Orizont din Bacău, în fața celor de la CSM Focșani. Disputată într-o notă de echilibru, cu destule faze purtate în viteză, dar și cu multe ratări și parade ale portarilor, prima repriză s-a încheiat cu un avantaj minim de partea echipei sucevene, scor 14-13. Trupa antrenată de Adi Chiruț și Iulian Andrei s-a desprins la cinci goluri în partea secundă, dar s-a văzut egalată cu opt secunde înainte de final la scorul de 31-31. Formația vrânceană nu a mai forțat la ultimul atac, preferând să exerseze aruncările de la 7 metri, acolo unde echipa antrenată de Sandu Iacob s-a impus la capătul a opt serii de execuții, după ce Cloșcă a reușit să pareze mingea la aruncarea sârbului Lakovic.

CSU Suceava: Erhan, Duman – Tîrzioru (8 goluri), Oncea (6), Şoldănescu (5), Lakovic (4), Ionescu (3), Adomnicăi (3), Golubovic (3), Ciubotariu (2), Costea (2), Sandu (1) și Lupu. Petrea, Olariu, Burlacu, Baican și Dragnea au fost menajați.

“A fost un meci frumos, în care s-a depus mult efort. Jucătorii au alergat mult, ne-a ieșit contraatacul și faza a doua și mă bucur că nu au apărut accidentări.  De luni ne întoarcem la pregătiri, urmează o nouă săptămână grea și sper ca, până la relurea campionatului, să ajungem la forma pe care ne-o dorim. Vreau ca în retur să arătăm adevărata față a echipei din Suceava”, a spus antrenorul Adi Chiruț.

CSM Focșani și CSU Suceava se vor întâlni din nou sâmbătă viitoare, într-un alt meci de pregătire, programat tot la Bacău. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: handbalmania.ro)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …