Saturday , April 20 2024

CSU Suceava a pierdut fără drept de apel la Turda

Trupa lui Adrian Chiruț a fost surclasată sâmbătă, pe terenul celor de la Potaissa, cu scorul de 20-32, într-un meci din cadrul etapei a II-a a Ligii Zimbrilor la handbal masculin. Universitarii au ținut ritmul cu deținătoarea Cupei Challenge doar în primul sfert de oră al întâlnirii

CSU Suceava a pierdut fără drept de apel la Turda. Formația condusă de Adrian Chiruț și Iulian Andrei a fost surclasată sâmbătă seară, pe terenul Potaissei, cu scorul de 20-32, într-un meci din etapa a doua a Ligii Zimbrilor.

Universitarii au ținut pasul cu deținătoarea Cupei Challenge, doar în primul sfert de oră al întâlnirii, la finalul căruia Adomnicăi marca în poarta fostei sale echipe pentru 5-5. Pe fondul intervențiilor lui Irimuș, formația ardeleană s-a desprins la 8-5, în minutul 21, iar până la pauză și-a dublat avantajul de pe tabelă la șase lungimi, scor 14-8.

Fără replică din partea oaspeților, Potaissa și-a continuat recitalul în repriza secundă, Pavel ducând scorul la 18-10, în primele șapte minute de la reluare. Minutul 53 avea să consemneze și cea mai mare diferență de pe tabelă, 28-16, ecart de 12 goluri ce avea să se păstreze până la final.

Potaissa Turda: Irimuș, Szopka, Fleșer – Cîntec (8 goluri), Thalmaier (6 goluri), Talas (4 goluri), Savic (3 goluri), Pavel (3 goluri), Pop (3), I. Rotaru (2), Ghiță (1), Szoke (1), Laslo (1), Lazăr, L. Ignat, Pințoiu. Antrenor: Horațiu Gal.

CSU Suceava: Erhan, Andrei, Duman – Burlacu (5 goluri), Tîrzioru (4), Olariu (3), Oancea (3), Adomnicăi (2), Ciubotariu (2), Siamatas (1), Petrea, Ionescu, Şoldănescu, Costea, Baican și M. Sandu. Antrenor: Adrian Chiruț.

Rezultatele etapei a II-a:

CSM București – CSM Făgăraș 26-22

Dunărea Călărași – Minaur Baia Mare 30-28

Steaua București – CSM Bacău 29-22

HC Buzău – HC Dobrogea Sud 20-23

Dinamo București – Politehnica Timișoara 29-31

Potaissa Turda – CSU Suceava 32-20

CSM Focșani – Universitatea Cluj 39-25

În runda următoare, CSU Suceava va înfrunta mâine seară, de la ora 18.00, în sala “Dumitru Bernicu”, campioana en-titre Dinamo București. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …