Thursday , April 18 2024

CSU Suceava a ocupat locul 3 la turneul amical de la Baia Mare

Echipa antrenată de Adrian Chiruț a pierdut primul meci, scor 23-37, în fața Potaissei Turda, iar în finala mică, disputată în compania celor de la CSM Reșița, a remizat scor 25-25

CSU Suceava a terminat pe locul al 3-lea turneul de pregătire desfășurat în ultimele două zile în Sala “Lascăr Pană” din Baia Mare.

Aflată în fața ultimelor teste înainte de reluarea campionatului Diviziei A la handbal masculin, echipa antrenată de Adrian Chiruț a cedat joi seară, în fața ocupantei locul secund în Liga Națională, Potaissa Turda, cu scorul de 23-37, după ce ardelenii au avut 20-13 la pauză.

CSU Suceava: Duman, Turturică – Juverdianu (4 goluri), Kobzii (4 goluri), Popia (3), Furak (3), Leordean (2), Pintilei (2), Loic (2), Majic (2), Barb (1), Tofănel, Cozorici, Sora și Popa. Antrenor: Adrian Chiruț.

Vineri, în finala mică a turneului amical din Maramureș, universitarii au remizat, scor 25-25, după ce au condus la pauză cu 11-10, în compania celor de la CSM Reșița, cele două formații împărțind locul 3.

CSU Suceava: Duman (1 gol), Turturică, Leordean (6), Juverdianu (4), Popia (3), Kobzii (3), Loic (3), Furak (2), Tofănel (1), Pintilei (1), Majic (1), Cozorici, Alupoaiei, Popa, Barb și Sora. Antrenor: Adrian Chiruț.

Clasată pe primul loc în Seriei A a Diviziei A, cu un avans de trei puncte în fața celor de la CS Magnum Botoșani, CSU Suceava va începe partea secundă a sezonului regular pe data de 2 februarie, în deplasare, cu Politehnica Iași. (Dănuț CHIDOVE})

Vezi si

Ultimele bilete la Jocurile Olimpice de la Paris au fost puse azi în vânzare

Ultimele bilete pentru Jocurile Olimpice de vară de la Paris au fost puse în vânzare …