Wednesday , April 24 2024

CSU Suceava a încheiat anul cu o înfrângere categorică

Echipa antrenată de Adi Chiruț a cedat miercuri seară, pe terenul celor de la CSM București, cu scorul de 18-37, într-un meci contând pentru prima etapă a returului sezonului regulat al Ligii Zimbrilor la handbal masculin 

CSU Suceava a încheiat anul competițional 2018 cu o înfrângere catego­rică. Miercuri seară, în prima etapă din sezonul regulat al Ligii Zimbrilor la handbal masculin, echipa antrenată de Adrian Chiruț și Iulian Andrei a cedat pe terenul celor de CSM București, cu scorul de 18-37. Fără șase jucători importanți, echipa suceveană a rezistat pe terenul liderului doar 20 de minute de joc, la finalul cărora tabela de marcaj a sălii Rapid indica scorul de 9-6. Universitarii au mai punctat o singură dată până la pauză, gazdele intrând la cabine cu un avantaj consistent: 16-7. Gruparea bucureșteană a profitat și mai mult de lipsa de experiență din tabăra oaspeților în repriza secundă, când a mărit diferența de la 24-11 la 37-18 la fluierul final, acesta fiind și cel mai drastic eșec suferit de CSU în acest sezon.

CSU Suceava: Duman, Andrei, Erhan – Adomnicăi (7 goluri), Costea (3 goluri), M. Sandu (3 goluri), Al. Ionescu (2 goluri), Oancea (2 goluri), Lupu (1 gol), Siamatas, Pintilei, Cozorici, Alupoaiei, Şoldănescu și Bejinariu.

“Ne așteptam la o asemenea desfășurare a meciului pentru că am folosit jucători foarte tineri, unii chiar juniori II. Partea bună este că au prins minute în prima ligă și au văzut nivelul la care trebuie să ajungă pe viitor. Sper să fi învățat ceva din acest meci care să le folosească în continuare. In­trăm în vacanța de iarnă, perioadă în care trebuie să recuperăm jucătorii accidentați, de­oa­rece ne aș­teap­tă o parte a doua a campionatului de foc”, a declarat an­trenorul Adri­an Chiruț după eșecul cu CSMB.

Rezultatele etapei a XIV-a:

CSM Bacău – Universitatea Cluj 44-29

CSM București – CSU Suceava 37-18

HC Buzău – Minaur Baia Mare 33-34

Potaissa Turda – Politehnica Timișoara 25-22

Dinamo București – HC Dobrogea Sud (aseară)

CSM Focșani – CSM Făgăraș (aseară)

Steaua București – Dunărea Că­lărași (aseară)

CSU Suceava va relua campionatul pe 30 ianuarie, când va primi replica Potaissei Turda. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în sferturi la Europenele de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatelor Europene de box …

One comment

  1. Judetul Suceava este in toate sporturile(si in celelalte domenii) in ultima liga sau in coada clasamentului , aceasta este din cauza faptului ca exista DEZINTERES TOTAL DIN PARTEA ADMINISTRATIEI PUBLICE JUDETENE , unde FLUTUR NU VREA SA SPRIJINE SPORTUL DE PERFORMANTA si dupa cum se vede ne-a adus in coada tarii si in celelalte domenii economico-sociale , de ani de zile apare in presa si tv cu declaratii si prafuri in ochii multimii, fara sa faca nimic concret in ceea ce priveste dezvoltarea economico-sociala a judetului !!!!