Saturday , April 20 2024

CSU Suceava a început în forță noul sezon

Joi seară, în prima etapă din cadrul Diviziei A la handbal masculin, echipa antrenată de Adi Chiruț a câștigat pe terenul Politehnicii Iași, cu scorul de 30-19

CSU Suceava a debutat în forță noul sezon al Diviziei A la handbal masculin. Joi seară, în runda inaugurală din Seria A, echipa pregătită de Adi Chiruț a câștigat pe terenul Politehnicii Iași, cu scorul de 30-19.

Gruparea ieșeană a ținut ritmul doar în prima repriză, încheiată cu un avantaj de trei goluri în favoarea oaspeților, scor 12-9. Cu tinerii Cozorici și Lupu în postura de principali marcatori, universitarii suceveni s-au desprins în repriza secundă, închizând tabela la 30-19.

“Am obținut o primă victorie meritată. Am început mai greu meciul, probabil din cauza tracului, dar ușor-ușor au crescut ritmul, iar în repriza secundă ieșenii nu ne-au mai pus probleme. Sper să creștem de la etapă la etapă”, a precizat Adi Chiruț, după succesul de la Iași.

CSU Suceava: Duman (1 gol), Andrei – Lupu (6), Cozorici (6), Oancea (3), Pintilei (3), Leordean (3), Popia (2), Barb (2), Vizitiu (2), Popa (1), Tofănel (1), Burbulea, Sora, Loic și Mihalcea. Antrenor: Adi Chiruț.

~n celălalt meci din prima etapă, CSU Galați va primi duminică vizita celor de la CSU Târgoviște. (Dănuț CHIDOVET. Foto: Dragoș PASCANEANU)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …