Tuesday , April 23 2024

CSU Suceava a încasat-o rău pe terenul Stelei

Formația suceveană a pierdut aseară în fața “roș-albaștrilor” cu scorul de 27-39, într-un meci contând pentru etapa a III-a din play-out-ul menținerea în Liga Națională de handbal masculin. Universitarii au jucat de la egal la egal cu Steaua doar în primele zece minute. Baican și Burlacu, ambii cu câte cinci goluri, au fost cei mai buni marcatori ai oaspeților  

 

CSU Suceava a ratat șansa de a urca pe primul loc în clasamentul play-out-ului pentru menținerea în Liga Națională de handbal masculin, după ce a pierdut aseară, în deplasare, contra Stelei București, cu scorul de 27-39, într-un meci din cadrul etapei a III-a.

Gruparea bucureșteană a în­­ceput mai bine întâlnirea programată în sala din Chiajna, marcând primele trei goluri. Replica universitarilor nu s-a lăsat însă mult așteptată, Olariu ega­lând scorul de pe tabelă la 5-5, după un contraatac purtat în minutul 10.

Trupa antrenată de Adi Chiruț a intrat însă apoi într-o criză de idei, iar Steaua s-a distanțat la cinci goluri în minutul 18, scor 11-6, în ciuda unui time-out care a încercat să taie elanul “roș-albaștrilor”.

Chiar dacă Dră­ghici a parat o aruncare de la 7 metri, în urma căreia formația suceveană s-a apro­piat la 12-10, bucureștenii și-au mărit avantajul pe finalul reprizei întâi, pa­uza consemnând 18-12.

Handbaliștii suceveni au conti­nuat să se întreacă în greșeli în par­tea secundă, iar Steaua a profitat și a tran­șat practic soarta celor trei punc­te în primele șapte minute de la reluarea jocului, la finalul cărora s-a distanțat la nouă lungimi pe tabelă, scor 22-13.

Cristi Tcaciuc a înscris din poartă în poartă pentru 22-16, dar sârbul Konstandinovic a refăcut ecartul în minutul 46, scor 27-18.

In ultimul sfert de oră, diferența de pe tabelă a luat proporții și mai mari, Steaua reușind să se impună în final la 12 goluri, scor 39-27.

CSU Suceava: C. Tcaciuc (1 gol), Drăghici,– Baican (5), Burlacu (5), Olariu (4), Puljizovic (3), Ciubotariu (2), Mitrea (2), Costea (2), Sipka (1), Tîrzioru (1), Soldănescu (1), Petrea, Preda și I. Tcaciuc.cl handbal

In celălalt meci disputat ieri în cadrul etapei a III-a din play-out, CSM Făgăraș a învins acasă, scor 24-23, pe CSM Satu Mare. In urmă­toa­rea rundă din play-out, CSU Suceava va primi miercurea viitoare, pe teren propriu, vizita formației CSM Făgăraș. (Dă­nuț CHIDOVET)

Vezi si

Atleții suceveni au urcat pe podium la semimaratonul “Constantina Diță”

Ciprian Costîn (CSŞ Rădăuți) a cucerit aurul la categoria U20 Patru atleți suceveni au urcat …