Thursday , April 25 2024

CSU Suceava a câștigat la o diferență de 40 de goluri meciul cu CSU Târgoviște

Echipa antrenată de Adrian Chiruț a surclasat vineri, gruparea dâmbovițeană, cu scorul de 51-11, în primul meci programat în sala “Dumitru Bernicu” în acest sezon al Diviziei A la handbal masculin

CSU Suceava n-a avut adversar la prima apariție avută în această toamnă în fața propriilor suporteri. Trupa lui Adrian Chiruț a surclasat vineri, în sala “Dumitru Bernicu”, formația CSU Târgoviște, cu scorul de 51-11, într-un joc din etapa a III-a a Divizia A la handbal masculin.

Diferența netă de valoare dintre cele două echipe s-a concretizat repede pe tabelă. Formația suceveană a condus cu 8-0 în minutul 10, pentru ca la pauză să intre cu un avantaj mai mult decât consistent: 22-4. Cu Pintilei și Burdulea în postura de principali marcatori, gazdele s-au distanțat în repriza secundă, câștigând în cele din urmă cu 51-11.

CSU Suceava: Duman, Mihăescu – Pintilei (7 goluri), Burdulea (7), Lupu (6), Vizitiu (6), G. Mihalcea (5), Tofănel (4), Al. Popa (4), Oancea (3), Sora (3), Tudor (2), Popia (1), Cozorici (1), Leordean (1), Loic (1).

„Nu prea se pot trage concluzii după un astfel de meci, în care ați văzut cum s-au prezentat adversarii noștri. Probabil eram mai câștigați dacă jucam un meci între noi. Acum gândurile noastre se îndreaptă spre partida de vineri, de la Botoșani, din etapa viitoare, care se anunță cu mult mai dificilă,. Mergem acolo să învingem. De altfel, ne-am propus să câștigăm toate meciurile din acest sezon. Dacă dorim să revenim în Liga Națională trebuie să demonstrăm că merităm acest lucru”, a spus antrenorul Adrian Chiruț după a doua victorie stagională.

In celălalt meci din etapa a III-a a Diviziei A la handbal masculin, CSM Botoșani a câștigat pe terenul celor de la Poli Iași, cu scorul de 36-29.

(Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …