Thursday , April 18 2024

CSU Suceava a câştigat la Cluj şi păstrează şanse să prindă barajul

Echipa antrenată de Adrian Chiruț s-a impus joi seară, pe terenul Universității Cluj, cu scorul de 28-21, într-un meci contând pentru etapa a VIII-a din play-out-ul pentru menținerea în Liga Zimbrilor la handbal masculin. Cu 10 goluri, Adrian Tîrzioru a fost cel mai bun marcator de pe teren. Duminică, formația suceveană are un meci de totul sau nimic la Făgăraş

CSU Suceava a câştigat joi seară, pe terenul Universității Cluj, cu scorul de 28-21 şi păstrează şanse reale de a prinde barajul pentru menținerea în Liga Zimbrilor, cu două etape rămase din play-out.

Trupa antrenată de Adrian Chiruț a început slab duelul cu ultima clasată, gruparea ardeleană având un avantaj de trei goluri după primul sfert de oră de joc, scor 7-4. Dragnea a egalat situația în minutul 20 şi universitarii suceveni au intrat la pauză în avantaj: 11-10.

Cu Tîrzioru în zi de gol, oaspeții s-au desprins decisiv abia în ultimul sfert de oră când au dus scorul de la 17-19 la 21-28 la fluierul final.

CSU Suceava: Andrei, Erhan – Tîrzioru (10 goluri), Burlacu (3), Dragnea (3), Olariu (3), Ciubotariu (2), Costea (2), Baican (2), Petrea (1), Ionescu (1), Sandu (1), Lakovic, Golubovic, {oldănescu şi Oancea.

In urma acestei victorii, formația suceveană a rămas pe penultimul loc, cu 14 puncte, iar în runda viitoare, programată duminică, de la ora 17.00, va avea un meci de totul sau nimic pe terenul celor de la CSM Făgăraş, gruparea aflată un loc mai sus, cu 15 puncte. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …