CSU Suceava a bifat o victorie și o înfrângere în amicalele de la Vaslui

12/08/19 ora:8:58am

Echipa antrenată de Adrian Chiruț a câștigat vineri, în fața gazdelor, cu scorul de 32-31. Gruparea vasluiană și-a luat revanșa sâmbătă, când s-a impus în fața universitarilor, cu un categoric 33-23 

CSU Suceava a bifat o victorie și o înfrângere în cele două meciuri amicale disputate la sfârșitul săptămânii trecute pe terenul prim-divizionarei CSM Vaslui. În primul joc, disputat vineri seară, echipa antrenată de Adrian Chiruț s-a impus în fața gazdelor, cu scorul de 32-31, după ce a remontat un handicap de trei goluri avut la pauză. Trupa pregătită de Leonard Bibirig și-a luat revanșa sâmbătă, când a câștigat în fața universitarilor cu 33-23, după un categoric 20-9 avut la pauză.

Formația suceveană a mizat în primele meciuri de pregătire din această vară pe următorii jucători:  Andrei, Duman, Şoldan – Pintilei, G. Mihalcea, Loik, Oancea, Popia, Kobzii, B. Cozorici, Barb, Tofănel, Alupoaie, Sora, Vizitiu, Lupu, Popa.

La sfârșitul acestei săptămâni, trupa condusă de Adrian Chiruț se va deplasa la Făgăraș pentru un turneu amical la care mai participă Minaur Baia Mare, CSM Reșița și echipa gazdă.

În altă ordine de idei, ­Fe­derația Română de Handbal a stabilit componența celor patru serii din viitorul sezon al Diviziei A. CSU Suceava va evolua în Seria A, alături de CSM Bacău II, CSM Botoșani, CSU Galați și Politehnica Iași, campionatul regular urmând să debuteze pe 22 septembrie. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: sportactual.ro)