Friday , March 29 2024

CSU Suceava a ajuns pe penultimul loc în Liga Zimbrilor

Echipa antrenată de Adi Chiruț a suferit a 12-a înfrangere în 17 etape, după ce a pierdut joi seară, pe teren propriu, în fața nou-promovatei HC Buzău, cu scorul de 23-24

Echipă mică, finanțe puține, rezultate ioc! CSU Suceava a ajuns pe penultimul loc în clasamentul Ligii Zimbrilor la handbal masculin, după ce a pierdut joi seară, în sala “Dumitru Bernicu”, în fața celor de la HC Buzău, cu 23-24, într-un meci din etapa a XVII-a a sezonului regulat.

Cu francezul Diaw la timonă, formația buzoiană a început dezivolt, iar după primele 11 minute de joc conducea cu scorul de 5-3. Trupa antrenată de Adrian Chiruț a egalat la 6-6, Erhan a marcat apoi din poartă în poartă și gazdele au intrat la pauză în avantaj, scor 13-12.

Cele două formații au mers umăr la umăr în repriza secundă pană în minutul 53, cand tabela indica egalitate, scor 21-21. Echilibrul s-a rupt în ultimele șapte minute de joc, cand, pe fondul lipsei de viziune din atacurilor sucevene, a greșelilor de pasare și a catorva parade ale ex-universitarului Bobeică, oaspeții s-au desprins decisiv odată cu golul de 21-24 marcat de Robert Burlacu. Gazdele au punctat de două ori pe final, tardiv însă pentru a mai schimba destinația celor trei puncte.

S-a terminat 23-24, iar echipa suceveană pierde astfel șase puncte din șase în disputele cu nou-promovata condusă de Eliodor Voica.

CSU Suceava: Erhan (1 gol), Andrei, Duman – Burlacu (6 goluri), Tîrzioru (3), Ionescu (3), Costea (3), Ciubotariu (2), Lakovic (2), Golubovic (1), Adomnicăi (1), Oancea (1), Petrea, Baican, Soldănescu și Dragnea.

In runda viitoare a sezonului regulat, CSU Suceava va evolua miercuri pe terenul Dunării Călărași. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …

One comment

  1. Echipa CSU SUCEAVA a ajuns intr-o situatie dificila pe loc retrogradabil , ACEASTA DIN CAUZA FAPTULUI CA ARE CEL MAI MIC BUGET si nu pot fi mentinuti si adusi jucatori de valoare la echipa .
    Aceasta situatie este din cauza faptului ca Administratia Judeteana Suceava prin Presedintele Flutur nu vrea sa sprijine financiar conform actelor normative in vigoare sportul de performanta reprezentativ din judet , in speta echipa de handbal CSU Suceava !!!
    De precizat faptul ca echipele de handbal din Calarasi, Buzau , Focasani , Turda , Baia Mare , Fagaras, sunt sustinute de Consiliile Judetene respective , LA CONSILIUL JUDETEAN SUCEAVA NU SE VREA si astfel va ajunge si handbalul cum a ajuns fotbalul, si celelalte sporturii din Suceava in ultimile ligi !!!!!