Friday , March 29 2024

CSU II Suceava a bifat a cincea victorie stagională

Trupa antrenată de Ioan Tcaciuc s-a impus sâmbătă, în sala “Dumitru Bernicu”, în fața vecinilor de la CSM Botoșani, cu scorul de 28-23, într-un meci contând pentru etapa a IX-a din cadrul Diviziei A la handbal masculin 

CSU II Suceava a obținut a cincea victorie stagională în Divizia A la handbal masculin, după ce s-a impus sâmbătă, în sala “Dumitru Bernicu”, în fața celor de la CSM Botoșani, cu scorul de 28-23, într-un joc din etapa a IX-a.

După un început poticnit de meci, în care a fost condusă cu 2-4, trupa antrenată de Ioan Tcaciuc a egalat situația de pe tabelă la jumătatea primei reprize, iar până în minutul 24 s-a distanțat la șase goluri, după ce Oancea marca pentru scorul de 12-6. Botoșănenii au echilibrat jocul până la pauză, iar gazdele au intrat la cabine cu un avantaj de cinci goluri, 14-9, scor stabilit de Cosmin Lupu.

Echipa suceveană a continuat jocul bun în partea secundă, iar pe fondul paradelor lui Duman și Mihăescu s-a distanțat și la nouă goluri pe tabelă, ecart consemnat în minutul 48, când Alupoaie, cel mai bun marcator din partida de sâmbătă, ducea scorul la 25-16. Oaspeții au mai redus din diferență în ultimele șapte minute de joc, fluierul final consemnând 28-23 pentru CSU II Suceava.

CSU II Suceava: Duman, Mihăescu – Alupoaie (7 goluri), Lupu (5 goluri), Lăzurcă (4 goluri), Oancea (4 goluri), Cozorici (3), Bejinariu (2), Jităreanu (2), Tofănel (1), Oargă, Ivan, Fedic, Burac și Roșu. Antrenor: Ioan Tcaciuc.

Rezultatele etapei a IX-a:

CSM II Bacău – CSU Brașov 37-34

CSU II Suceava – CSM Botoșani 28-23

CSU Galați – CSM Vaslui 20-34

Trupa antrenată de Ioan Tcaciuc va încheia returul I și meciurile pe acest an, joi, de la ora 13.00, pe terenul celor de la CSU Brașov. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …