Thursday , April 18 2024

CSŞ Suceava s-a calificat cu cinci înotători la naționalele pentru copii

Maria Moscaliuc, Amalia Burlacu, Alexia Burlacu, Andrei Andrian și Ioan Verciuc și-au îndeplinit baremurile la etapa regională de la Izvorani 

CSŞ Suceava s-a calificat cu cinci sportivi la faza finală a Campionatului Național de înot pentru copiii de 10 și 11 ani. Maria Moscaliuc, Amalia Burlacu, Alexia Burlacu, Andrei Andrian și Ioan Verciuc și-au îndeplinit baremurile în urma etapei regionale ce a avut loc weekendul trecut, la Izvorani și care a adunat la start 300 de copii.

Maria Moscaliuc a câștigat proba de 50 de metri liber cu un timp de excepție, 29,65 secunde, fiind singura înotătoare din țară care a reușit să coboare sub pragul de 30 de secunde. Andrei Andrian a fost al 7-lea la 50 de metri spate și la 200 de metri liber, Amalia Burlacu s-a clasat pe locul 9 în probele de 50 de metri bras și 200 de metri liber, Alexia Burlacu s-a clasat pe poziția a 10-a la 50 de metri spate, în timp ce Ioan Verciuc a ocupat locul 13 la 50 de metri bras și 50 liber.

“Chiar dacă a fost doar un concurs de pregătire, am obținut niște rezultate excelente și sunt convins că la vară, la Brașov, vom face o figură frumoasă. Aș vrea să mulțumesc pe această cale celor care ne sprijină mereu în programul de pregătire: conducerii Şcolii Gimnaziale Nr. 3, conducerii Liceului cu Program Spor­tiv, doamnei psiholog Irina Bodnariu și domnului Cătălin Bunduc de la Victoria 21 Gym”, a declarat antrenorul înotătorilor suceveni, Cezar Moscaliuc. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …