Tuesday , April 16 2024

CSMU Suceava, invinsa in trei seturi de Steaua

N echipa preg\tita de Victor Pancu a cedat s=mb\t\, cu scorul de 0-3 (20-25, 19-25, 18-25), pe terenul forma]iei Steaua Bucure[ti, `n prima etap\ din noul sezon al Diviziei A1 la volei masculin n “am `nceput destul de bine partida, dar `n primul set, la scorul de 12-7, am comis o gre[eal\ copil\reasc\ [i de acolo s-a rupt oarecum jocul”, a explicat tehnicianul sucevean

Echipa local\ CSMU Suceava a debutat cu o `nfr=ngere `n noul sezon al Diviziei A1. Revenit\ pe prima scena a voleiului masculin rom=nesc dup\ o absen]\ de 13 ani, forma]ia antrenat\ de Victor Pancu a pierdut s=mb\t\, `n prima etap\ a campionatului, cu scorul de 0-3, pe terenul grup\rii Steaua Bucure[ti.
~n ciuda lipsei de experien]\, voleibali[tii suceveni au reu[it s\ ofere o replic\ destul de bun\ `n primul set disputat contra “militarilor”, c=[tigat `n cele din urma de Steaua cu scorul de 25-20.  Sc\pa]i de tracul debutului, elevii lui Victor Pancu au `nceput surprinz\tor de bine [i setul doi, reu[ind s\ conduc\ la un moment dat la dou\ puncte, scor 10-8. Maturitatea gazdelor [i-a spus `ns\ cuv=ntul, astfel c\ steli[tii s-au distan]at treptat c=[tig=nd setul secund cu scorul de 25-19. ~n ultimul set, CSMU Suceava a aruncat `n lupt\ mai mul]I juniori, astfel c\ “ro[-alba[trii” au condus pe r=nd cu 6-4, 10-7 [i 19-14, `nchiz=nd tabela la 25-18 [i meciul dup\ numai trei seturi.
La finalul `nt=lnirii din capital\, antrenorul Victor Pancu a pus `nfr=ngerea pe seama gre[elilor copil\re[ti comise de elevii s\i [i a serviciului mai bun avut de Steaua pe parcursul jocului. “Am `nceput destul de bine partida, dar `n primul set, la scorul de 12-7, am comis o gre[eala copil\reasc\ [i de acolo s-a rupt oarecum jocul. ~n setul doi ne-am ]inut destul de bine, dar steli[tii au fost mai buni la capitolul servici, care a f\cut de altfel diferen]a `n atac. La 2-0, `n ultimul set am preferat s\ folosesc mai multi juniori”, a declarat Victor Pancu, care a mai precizat c\ echipa sucevean\ ar fi avut [anse mult mai mari `n lupta pentru salvarea de la retrogradare dac\ lotul ar fi fost `nt\rit cu cel pu]in doi juc\tori experimenta]i. “~mi pare rau c\ `n pauza competi]ional\ nu am reu[it s\ aducem doi juc\tori. Sper `ns\ s\ nu ne facem de r=s, pentru c\ [anse de r\m=nere `n prima divizie avem [i cu actualul lot”, a completat tehnicianul celor de la CSMU Suceava.

N Prima etap\:

Steaua Bucure[ti – CSMU Suceava    3-0
Dinamo Bucure[ti – Torpi T=rgu Mure[    3-0
Universitatea Cluj – {tiin]a Baia Mare    3-2
CSMU Craiova – Unirea Dej        0-3
Remat Zal\u – VCM Piatra Neam]    3-0
Tomis Constan]a – CSM Bucure[ti    3-1

~n runda viitoare, CSMU Suceava va evolua pe teren propriu, `n compania nou-promovatei CSM Bucure[ti, `ntr-un meci programat s=mb\t\, cu `ncepere de la orele 13.00 [i care va fi transmis `n direct de Digi Sport. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

Rugbyștii de la LPS Suceava s-au calificat în finala Campionatului Național U20

În semifinale, jucătorii pregătiți de Codrin Prorociuc și Mihai Coca au învins la ultima fază, …