Thursday , April 25 2024

CSM Suceava va avea doua sportive la Balcaniada de cros

N atletele Cristina Casandra [i Iulia Co[arc\ [i-au asigurat biletele pentru concursul din Serbia, dup\ ce au cucerit medaliile de argint `n proba de senioare, respectiv tineret, din cadrul Campionatelor Na]ionale de Cros de la B\ile Felix

Atletele sucevene Cristina Casandra [i Iulia Co[arc\ [i-au asigurat biletele de calificare la Balcaniada de Cros din Serbia, dup\ ce au reu[it s\ cucereasc\ medaliile de argint `n aceia[i proba a Campionatelor Na]ionale ce au avut loc, `n cursul zilei de joi, la B\ile Felix.
Aflat\ la primul concurs oficial dup\ o pauz\ de aproape doi ani, Cristiana Casandra a terminat cei 8.000 de metri din proba senioarelor pe locul secund, aceia[i pozi]ie fiind ocupat\ [i de Iulia Co[arc\ la categoria de v=rst\ “tineret”, acolo unde s-a alergat pe o distan]\ de 6.000 de metri.
Datorit\ acestor performan]e, CSM Suceava a fost la un pas de a c=[tiga o medalie [i `n proba pe echipe, acolo unde trupa preg\tit\ de antrenorul Silviu Casandra s-a clasat pe locul patru, la un singur punct de podium. Din echipa clubului sucevean au au mai f\cut parte Viorica Hasna (locul 19), Ionela Dobri]\ (locul 27), Ana Maria Iordache (locul 29) [i Corina Prodan (locul 30).
Zestrea de medalii a delega]iei sucevene a fost completat\ de Marius Hascioschi de la CS{ Gura Humorului. De[i a reu[it s\ cucereasc\ medalia de argint `n proba destinat\ juniorilor II, sportivul preg\tit de antrenoarea Dana Lucaci nu poate participa la Balcaniada din Serbia din pricina v=rstei prea mici.
~n clasamentul final al concursului s-au mai reg\sit: Iuliana Chelaru (LPS Suceava), clasat\ pe locul 9 la categoria junioare II, Andrei Leanca (CSM Vatra Dornei) [i Alexandru Nistor (CSM Suceava), care au terminat pe locurile 10, respectiv 12, `n cursa destinat\ juniorilor II, Cristian L\c\tu[ (LPS Suceava), clasat pe locul 10 la juniori I, Ioana Agapi (CS{ Gura Humorului), locul 14 la tineret [i Victor Grec (CSM Vatra Dornei), care a terminat pe locul 21 `n cursa de seniori.
Edi]ia din acest an a Campionatelor Na]ionale de Cros a adunat la B\ile Felix un num\r de 241 de a]leti de la 50 de cluburi din `ntreaga ]ar\.
Balcaniada de Cros, acolo unde vor participa Cristina Casandra [i Iulia Co[arc\ este programat\ pe data de 12 martie `n Serbia. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …