Friday , April 19 2024

CSM Suceava a reușit o victorie de răsunet în fața Rapidului

Echipa antrenată de Tudor Orășanu s-a impus sâmbătă, în sala Unirea, în fața giuleștenilor, cu scorul de 3-2, într-un meci din penultima etapă a sezonului regulat al Diviziei A2 la volei masculin

 

CSM Suceava a obținut a patra și cea mai răsunătoare victorie de la startul actualului sezon al Diviziei A2 la volei masculin, după ce s-a impus sâmbătă, în sala Unirea, în fața celor de la CS Rapid București, cu scorul de 3-2, într-o partidă care a contat pentru penultima etapă.

Trupa condusă de Tudor Orășanu a început fără trac întâlnirea, a întors scorul de la 9-10 la 18-11 și și-a adjudecat primul set cu 25-17. Pe fondul câtova blocaje reușite, formația suceveană a condus în actul secund cu 10-6, dar a cedat setul la limită, cu scorul de 23-25. Cu un mare plus de experiență, giuleștenii au preluat conducerea odată cu setul trei, câștigat de oaspeții fără emoții, cu scorul de 25-17. Rață și compania nu au renunțat însă la luptă, reușind să trimită meciul în tie-break după ce și-au adjudecat setul patru cu 25-15. Încurajați de puținii spectatori aflați în tribune, voleibaliștii suceveni s-au impus în setul decisiv, cu scorul de 15-13, după cea de-a treia minge de meci.

CSM Suceava a mizat în meciul cu Rapid pe următorii jucători: Marius Gontariu, Alexandru Rață, Vlad Buhu, Ştefan Verciuc, Tudor Ştreangă, Eduard Cazacu, Marius Bortă, Alexandru Roman, Gabriel Albu, Lucian Huțuleac și Andrei Sasu. Antrenor: Tudor Orășanu.

Cu cele două puncte câștigate în meciul de sâmbătă, formația suceveană și-a asigurat și din punct de vedere ­mate­matic locul 4 la finalul sezonului regulat.

Rezultatele penultimei etape:

Ştiința București – Ştiința Bacău 3-0

CSM Suceava – Rapid București 3-2

Gloria Buzău – CSM Râmnicu Sărat 3-0

În ultima rundă, CSM Suceava va evolua pe terenul codașei CSM Râmnicu Sărat. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …