Tuesday , April 23 2024

CSM Suceava a încheiat anul cu o înfrângere

Echipa antrenată de Tudor Orășanu a pierdut sâmbătă, în sala Unirea, în fața Gloriei Buzău, cu scorul de 0-3, într-un meci contând pentru prima etapă din returul sezonului regulat al Diviziei A2 la volei masculin  

CSM Suceava a încheiat anul competițional 2018 cu o înfrângere. Sâmbătă dimineață, în prima etapă din returul sezonului regulat al Diviziei A2 la volei masculin, echipa antrenată de Tudor Orășanu a cedat în sala Unirea, în fața celor de la Gloria Buzău, în minimum de seturi, scor 0-3.

Rață și compania au început curajos, au condus în debutul meciului cu 4-2, dar au cedat treptat inițiativa, pierzând primul set cu scorul de 15-25. În actul secund, pe fondul unui blocaj bun, tinerii voleibaliști suceveni au condus cu 12-9, 16-14 și 19-18, dar s-au bătut singuri pe final, pierzând setul cu 22-25. Formația buzoiană a avut la discreție setul trei, câștigat de oaspeți cu scorul de 25-11.

CSM Suceava a mizat în meciul de sâmbătă pe următorii jucători: Marius Gontariu, Alexandru Rața, Vlad Buhu, Ştefan Verciuc, Eduard Cazacu, Tudor Ştreangă, Marius Borta, Alexandru Roman, Lucian Huțuleac și Andrei Sasu.

Rezultatele etapei a VI-a:

Ştiința Bacău – Rapid București 2-3

Ştiința București – CSM Râmnicu Sărat 3-0

CSM Suceava – Gloria Buzău 0-3

CSM Suceava va relua campionatul pe 26 ianuarie, cu un meci pe teren propriu contra Ştiinței Bacău (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Atleții suceveni au urcat pe podium la semimaratonul “Constantina Diță”

Ciprian Costîn (CSŞ Rădăuți) a cucerit aurul la categoria U20 Patru atleți suceveni au urcat …