Saturday , April 20 2024

CSM Bucovina Suceava a bifat prima victorie stagională în Divizia Națională de rugby

Echipa antrenată de Marius Colțuneac s-a impus sâmbătă, pe terenul Unirea, în fața celor de la RC Grivița, cu scorul de 20-17, într-un meci din cadrul etapei a II-a

CSM Bucovina Suceava a bifat prima victorie în noul sezon al Diviziei Naționale de rugby, după ce s-a impus sâmbătă, pe terenul Unirea, în fața celor din Grivița, cu scorul de 20-17, într-un meci din etapa a II-a.

Aflată la prima apariție din această toamnă în fața propriilor suporteri, trupa antrenată de Marius Colțuneac a condus în prima repriză cu 7-0 şi 14-7, în urma a două eseuri marcate de Sabin Crețu şi Narcis Borş.

Sabin Crețu a mai adăugat şase puncte în contul grupării sucevene din două lovituri de pedeapsă, oaspeții presând în ultima sfert de oră, când s-au instalat în jumătatea adversă de teren. Bucovina s-a apărat însă exemplar, câştigând în final la o diferență de trei puncte: 20-17.

“E o bucurie mare, pentru că am muncit foarte mult să câştigăm acest meci. Victoria a fost cu atât mai frumoasă, cu cât am întâmpinat difficultăți în alcătuirea unui prim XV”, a declarat Marius Colțuneac.

N RC Gura Humorului a pierdut după pauză la Arad

In schimb, RC Gura Humorului a suferit a doua înfrângere de la startul actualului sezon, după ce a pierdut duminică dimineață, pe terenul celor de la CSU Arad, cu scorul de 5-15. Formația humoreană a condus la pauză cu scorul de 5-3, printr-un eseu marcat de Michiduță.

N Rezultatele etapei a II-a:

Bucovina Suceava – RC Grivița 20-17

CSM Galați – RC Bârlad 10-7

CS Năvodari – Stiința Petroşani 20-27

CSU Arad – RC Gura Humorului 15-5

Runda a III-a programează duminică, de la ora 14.00, pe stadionul Tineretului, derbyul local dintre RC Gura Humorului şi CSM Bucovina Suceava. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …