Saturday , April 20 2024

CSM Bucovina s-a despărțit de publicul rădăuțean cu o victorie

Sâmbătă, în ultimul meci programat în acest an pe stadionul Municipal, trupa antrenată de Dorin Goian și Daniel Bălan s-a impus în fața celor de la CSM Focșani, cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de Cerlincă (’26) și Coroamă (’77) 

CSM Bucovina s-a despărțit de publicul rădăuțean cu o victorie. Sâmbătă, în ultimul meci programat în acest an pe stadionul Municipal, trupa lui Dorin Goian și Daniel Bălan s-a impus în fața formației CSM Focșani, cu scorul de 2-0.

Gruparea rădăuțeană a amenințat poarta adversă încă din primele minute, dar Ungurianu și Cerlincă nu l-au putut învinge pe Dogaru din afara careului, iar Vișinar a trimis cu capul pe lângă țintă, după o centrare de pe partea dreaptă. Des­chiderea scorului a venit în minutul 26, când Ionesi i-a așezat o minge în mijlocul careului lui Cerlincă, iar mijlocașul sucevean a înscris cu un șut plasat lângă bară.

Gazdele au început la fel de ofensiv și repriza secundă, Dogaru respingând cu greu mingea la un șut puternic trimis de Stănescu. Anunțat de ocaziile lui Cerlincă și Ionesi, golul doi a picat în minutul 77, când Coroamă a preluat o minge la marginea careului mare și a marcat cu un șut plasat. Focșănenii puteau reduce din diferență pe finalul meciului, dar Vișinar a salvat un gol ca și făcut, respingând balonul de pe linia porții, cu riscul unei accidentări, la o fază în care portarul Puianu a fost depășit.

Bucovina Rădăuți – CSM Focșani s-a terminat 2-0, iar trupa antrenată de Dorin Goian și Daniel Bălan bifează a noua victorie stagională și păstrează șanse matematice să termine anul pe podium, în cazul în care se va impune vineri, pe stadionul Areni, în derbyul cu Foresta Suceava.

Bucovina: Puianu – Alecsandru, Vitu, Vișinari, Antonesei – Ungurianu, Stănescu, Bosânceanu – Cerlincă, Ionesi, Coroamă. Au mai intrat: Busuioc, Stoian, Danilă și Buziuc.

(Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Victor ŞTEFAN)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …