Friday , April 19 2024

CSM Bucovina a rezistat doar o repriza la Barlad

n rugbistii suceveni au fost `nvin[i cu scorul de 13-39 pe terenul celor de la RC B=rlad, `n etapa a treia a turneului play-out n punctele celor de la CSM Bucovina au fost marcate de Conache, Nichiforiuc [i Flutur n `n repriza a doua, antrenorul Constantin Vlad a fost nevoit s\ recurg\ la schimbarea `ntregii linii de trei sferuri a echipei sucevene, aceasta fiind `n opinia sa [i una dintre principalele cauze ale e[ecului categoric de s=mb\t\

CSM Bucovina a fost `nvins\ s=mb\t\ cu scorul de 13-39 pe terenul celor de la RC B=rlad, `ntr-un meci cont=nd pentru etapa a treia din cadrul turneului play-out a Diviziei Na]ionale de rugby.
Incuraja]i de victoria ob]inut\ `n runda precedent\, prima din actuala stagiune de campionat, echipa pregatit\ de Constantin Vlad a `nceput meciul de la Barlad `n jum\tatea advers\, reu[ind s\ deschid\ scorul printr-un drop gol semnat de Conache, scor 0-3. P=n\ la pauz\, rugbi[tii suceveni au mai modificat odat\ tabela de marcaj printr-o lovitura de pedeaps\ transformat\ de acela[i Conache, `n timp ce gazdele au replicat prin dou\ eseuri, astfel c\ finalul primei reprize a consemnat un avantaj de nou\ puncte `n favoarea b=rl\denilor, scor 15-6.
Echilibrul dintre cele dou\ forma]ii avea s\ rup\ odat\ cu starul reprizei secunde, c=nd pe fondul deselor accidentari ap\rute `n tab\ra sucevean\, RC B=rlad s-a desprins pe tabel\, c=[tig=nd `n final partida cu scorul de 39-13, ultimele puncte ale oaspe]ilor fiind aduse de eseul lui Nichiforiuc, completat de o transformare reu[it\ de Flutur.
La finalul `nt=lnirii de la B=rlad, antrenorul Constantin Vlad a pus e[ecul forma]iei sucevene pe seama numeroaselor accidentari ivite `n repriza a doua, c=nd CSM Bucovina a trebuit s\-[i `nlocuiasc\ practic `ntreaga linie de trei sferturi. “M\ a[teptam la un rezultat mai str=ns la B=rlad. La `nceputul jocului chiar am reu[it s\ conducem pe tabel\ [i treburile p\reau s\ mearg\ `ntr-o direc]ie bun\ pentru noi. Dup\ pauz\ `ns\ au ap\rut mai multe lucruri neprev\zute [i am fost nevoit s\ schimb practic toata linia de trei sferturi, Conache, Opariuc [i Oprea ie[ind r=nd pe r=nd accidenta]i. ~n aceste condi]ii, pe fondul acestor schimbari [i a caniculei nu puteam s\ avem prea multe preten]ii de la juniori trimi[i `n teren”, a spus Constantin Vlad.
Meciul dintre RC B=rlad [i CSM Bucovina a fost prefa]at de un minut de reculegere ]inut `n memoria fostului juc\tor al echipei locale de rugby Mihai Zamfir, decedat s\pt\m=na trecut\ la v=rsta de 70 de ani.
~n urm\toarea rund\ a turneului play-out, CSM Suceava va `nt=lni gruparea Politehnica Ia[i, `ntr-un meci programat s=mb\t\ diminea]\, cu `ncepere de la orele 10.00, pe terenul complexului “Unirea”. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …