Tuesday , April 16 2024

CSM Bucovina a pierdut si ultimul meci disputat in prima divizie

N rugbi[tii suceveni au fost `nvin[i s=mb\t\, cu scorul de 3-49, pe terenul grup\rii CSM Bucure[ti, `ntr-un meci restant din etapa a VI-a a turneului play-out n punctele de onoare al oaspe]ilor au fost marcate de Flutur, dintr-o lovitur\ de pedeaps\

Echipa local\ CSM Bucovina [i-a `ncheiat aventura `n Divizia Na]ional\ cu o `nfr=ngere. ~n ultima apari]ie pe prima scen\ a rugbyului rom=nesc, forma]ia sucevean\ a fost `nvins\ s=mb\t\, cu scorul de 3-49, pe terenul grup\rii CSM Bucure[ti, `ntr-un meci restant din etapa a VI-a a turneului play-out.
Lipsit\ de orice miz\, confruntarea de pe stadionul “Olimpia” a `nceput cu echipa lui Constantin Vlad `n ofensiv\, oaspe]ii av=nd trei [anse de marca `n primele zece minute de joc, toate fiind `ns\ anulate de defensiva bucure[tean\ la doar c=]iva centimetri de terenul de ]int\. Gazdele au replicat imediat, iar pe fondul numeroaselor placaje ratate de suceveni au reu[it s\ marcheze p=n\ finalul primei reprize nu mai pu]in de 35 de puncte.
Mu[trului]i serios la pauz\, rugbi[tii suceveni au ar\tat cu totul alt\ atitudine `n repriza secund\, iar la c=teva minute de la reluare, Flutur a marcat primele puncte ale oaspe]ilor `n urma unei lovituri de pedeaps\, scor 35-3. Mai mult, reduta oape]ilor a reu[it s\ p\streze acest ecart pre] de 35 de minute, ultimele dou\ eseuri ale celor de la CSM Bucure[ti venind abia spre finalul meciului, `ncheiat `n cele din urm\ cu scorul de 49-3 `n favoarea grup\rii din capital\.
“Sunt mul]umit c\ echipa noastra s-a b\tut `n teren, mai ales `n repriza a doua, dup\ discu]ia mai aprins\ pe care am avut-o la pauz\. ~n acea perioad\ a jocului, puteam s\ ne mai trecem `n cont alte nou\ puncte, prin trei lovituri de pedeaps\, dar juc\torii no[trii au preferat s\ joace balonul la m=n\. Imbucur\tor este c\ echipa d\ semne de via]a, iar at=t timp c=t nu vom mai pierde juc\tori, sunt sigur c\ putem forma un grup omogen pentru sezonul viitor”, a spus antrenorul Constantin Vlad.
De[i actualul sezon al Diviziei Na]ionale s-a `ncheiat `n weekend, c=nd {tiin]a Baia Mare a reu[it s\-[i p\streze titlul de campioan\, rugbi[tii suceveni vor r\m=ne pe gazon p=n\ la finalul lunii noiembrie, CSM Bucovina av=nd programate `n perioada urm\toare jocuri `n Cupa Rom=niei [i `n cadrul Campionatului Na]ional de rugby `n 7. (D\nu] CHIDOVE})

Echipa    M    V    E    ~    Gol    Pct.
1.     CSM Bucure[ti    20    15    0    5    689-337    71
2.    Universitatea Cluj    20    9    0    11    423-544    45
3.    Politehnica Ia[i    20    8    1    11    328-573    39
4.    RC B=rlad    20    5    1    14    320-656    25
5.    {tiin]a Petro[ani    20    5    1    14    240-588    25
6.    Bucovina Suceava    20    1    1    18    241-926    7

Vezi si

Jurnaliștii francezi nu-l uită și nu-l iartă pe arbitrul român Istvan Kovacs

UEFA a desemnat, duminică, arbitrul partidei din manșa retur a sferturilor de finală ale Ligii …