Wednesday , April 24 2024

CSM Bucovina a debutat cu o înfrângere în noul sezon al Diviziei Naționale

In primul meci din această toamnă, echipa locală de rugby a cedat sâmbătă, pe terenul Unirea, în fața celor de la CS Năvodari, cu scorul de 29-44  

 Rugby. Bucovina - Navodari

CSM Bucovina Suceava a debutat cu o înfrângere în noul sezon al Diviziei Naționale de rugby. In primul meci oficial din această toamnă, echipa preluată de antrenorul Marius Colțuneac a cedat sâmbătă, pe terenul Unirea, cu scorul de 29-44, în fața liderului clasamentului, CS Năvodari.

Anunțată drept principala favorită la promovare, gruparea dobrogeană a condus ostilitățile în nordul Moldovei și a intrat la pauză cu un avantaj de 24-10 la finalul unei prime reprize, în care Stefancu a reușit un eseu, iar Sabin Crețu o lovitură de pedeapsă și o transformare pentru suceveni.

In partea secundă, gazdele au mai reușit trei încercări prin Lucian Preutescu, Octavian Scolobiuc și Ionuț Florea, dar au suferit pe faza defensivă și la capitolul pregătire fizică. De partea cealaltă, CS Năvodari și-a mai trecut în cont două eseuri pe contraatac, s-a impus în cele din urmă cu 44-29 și și-a luat astfel o mică revanșă în fața celor de la CSM Bucovina după finala de campionat pierdută în vară.

”Ne așteptam la un meci greu pentru că echipa din Năvodari are în componență jucători de valoare, jucători buni. Suntem încă la început de drum, suntem puțin în urmă cu pregătirea și asta s-a văzut pe teren. Diferența de scor mi se pare puțin cam mare. Suntem echipa campioană și trebuie să vină cât mai repede și rezultatele”, a declarat antrenorul echipei sucevene, Marius Colțuneac.

 Rezultatele etapei a II-a:cl rugby

RCM Galați – Stiința Petroșani 36-15

CSU Arad – Gloria Buzău 17-36

Bucovina Suceava – CS Năvodari 29-44

Tomitanii Constanța – RC Bârlad (25 noiembrie)

In runda următoare, CSM Bucovina va evolua pe terenul Gloriei Buzău. (Dănuț CHIDOVET)

Vezi si

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în sferturi la Europenele de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatelor Europene de box …