Friday , April 19 2024

Cristi Popovici: “Suntem obligați să scoatem un rezultat bun la Balotești”

A declarat antrenorul principal al Forestei, înaintea meciului pe care “galben-verzii” îl dispută mâine, de la ora 11.00, pe terenul celor de la CS Balotești, în cadrul etapei a XXIII-a a Ligii a II-a. “Ne deplasăm pe terenul unei echipe aflate în criză  de puncte și care e angrenată în lupta pentru evitarea retrogradării. Prin prisma acestui lucru nu ne așteaptă un meci ușor”, consideră Popovici  

 Foresta - Popovici

Foresta este hotărâtă să șteargă impresia proastă lăsată la debutul sezonului de primăvară printr-o victorie în meciul pe care îl are programat mâine, de la orele 11.00, în deplasare, cu CS Balotești.

Cristi Popovici nu se așteaptă însă la un meci ușor în Ilfov, în condițiile în care gazdele au mare nevoie de puncte în tentativa de a evita ultimul loc retrogradabil. “Suntem obligați să scoatem un rezultat bun la Balotești pentru că avem urmează o etapă în care nu jucăm și avem nevoie de liniște. Ne deplasăm pe terenul unei echipe aflate în criză  de puncte și care e angrenată în lupta pentru evitarea retrogradării. Prin prisma acestui lucru nu ne așteaptă un meci ușor pentru că și cei de la Balotești se vor lupta cu ardoare pentru victorie. Imi doresc să avem o evoluție mai bună decât în etapa precedentă, iar premisele ne sunt favorabile. In ultimele zile, chiar dacă ne-am antrenat la Ițcani, am făcut-o pe un gazon natural, iar valoarea jucătorilor noștrii ne obligă să ne întoarcem cu un rezultat pozitiv”, a declarat antrenorul principal al Forestei.

Daniel Lung: “Avem forța necesară să câștigăm”

Devenit un jucător de bază în centrul defensivei sucevene, Daniel Lung consideră că “galben-verzii” au forța necesară  să se întoarcă de la Balotești cu toate cele trei puncte. “Cu siguranță va fi un meci foarte greu pentru că Baloteștiul se bate pentru evitarea retrogradării. Avem însă forța necesară să câștigăm, să ne întoarcem cu trei puncte de care avem mare nevoie pentru a urca între primele opt locuri și a ne îndeplini obiectivul”, a  declarat Lung.

La rândul său, căpitanul echipei sucevene, Daniel Bălan, se așteaptă la un meci greu la Balotești și prin prisma faptului că ilfovenii și-au instalat un nou antrenor principal chiar înaintea duelului de mâine cu Foresta. “Ne așteaptă un meci greu, ținând cont că Baloteștiul și-a numit un nou antrenor, iar jucătorii de acolo vor avea astfel o motivație în plus. Mergem însă să câștigăm. Avem mare nevoie de cele trei puncte”, a declarat Daniel Bălan.

Vor mai multă indulgență din partea suporterilor

Fundașul sucevean a vorbit și despre conflictul verbal pe care l-a avut cu suporterii la finalul meciului cu Poli Timișoara. “Imi cer scuze public față de acel suporter. Nu a fost un joc foarte bun din partea noastră, dar suporterii care vin la stadion ar trebui să încurajeze echipa din primul până în ultimul minut. Nu mi se pare normal ca la un meci de acasă publicul să strige numele echipei adverse, așa cum s-a întâmplat cu Poli Timișoara”, a spus Bălan.

“E păcat că nu am reușit să câștigăm în prima etapă, mai ales că vom mai evolua în fața propriilor suporteri abia pe 1 aprilie. Suporterii suceveni sunt pătimași, dar ar fi foarte bine să ne încurajeze mai ales în momentele grele”, a adăugat Cristi Popovici. (Dănuț CHIDOVET)

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …