Thursday , April 25 2024

Cristea, prezentat oficial la “U” Cluj: Le promit suporterilor că vor vedea un alt Adrian Cristea

Noul mijlocaş al echipei Universitatea Cluj, Adrian Cristea, le-a promis suporterilor că vor vedea un alt jucător odată cu transferul său la clubul clujean, fotbalistul precizând că a venit plin de entuziasm în Ardeal.

“Trebuie să luăm lucrurile pas cu pas. Sper să ajut echipa cât mai mult, vreau să facem lucruri frumoase aici. Am vorbit cu domnul Walter în mai multe rânduri, dânsul m-a convins să vin aici. Vreau să-i mulţumesc pe această cale pentru mâna de ajutor pe care mi-a întins-o. Eu le promit suporterilor că vor vedea un alt Adrian Cristea, am venit plin de entuziasm aici”, a spus Cristea.

El a fost impresionat de modul în care a fost primit de fani la sosirea la Cluj-Napoca şi abia aşteaptă meciul cu rivala locală, CFR Cluj.

“Am auzit că fanii sunt fanatici, că iubesc foarte mult clubul. Am simţit asta aseară (n.r. – duminică), când m-au întâmpinat la aeroport. Sper să ne ajutăm reciproc pentru îndeplinirea obiectivelor. Îmi va fi mai greu fără Bianca (n.r. – prietena sa, Bianca Drăguşanu), dar în viaţă trebuie să faci şi sacrificii. Momentan, mă gândesc să fiu sănătos şi să-mi fac treaba cât mai bine la «U», nu mă gândesc la transferuri în străinătate. Nu există nicio clauză care să-mi permită să plec la vreo ofertă. Claudiu Niculescu e un prieten care m-a ajutat mult şi mă ajută şi acum să mă obişnuiesc cu oraşul. Chiar am urmărit meciul dintre «U» şi CFR şi am văzut o atmosferă foarte frumoasă, de-abia aştept meciul direct”, a completat Cristea.

Adrian Cristea, 27 de ani, a fost transferat, în această iarnă, de la Dinamo la Universitatea Cluj.

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …