Friday , March 29 2024

Continua surprizele mari la US Open: Inca patru favorite au fost eliminate

us open

US Open se anunta a fi un turneu al surprizelor, cel putin in intrecerea feminina, acolo unde cinci favorite au parasit intrecerea inca din primul tur.

Dupa ce Ana Ivanovici, cap de serie numarul sapte, a fost eliminata de Cibubulkova in trei seturi, nici “vecina” ei din clasamentul WTA, Karolina Pliskova, nu a avut mai multa sansa.

A opta jucatoare a lumii a fost spulberata de Anna Tatishvili, locul 121 WTA, care s-a impus cu scorul de 6-2, 6-1 in numai 51 de minute.

Spaniola Carla Suarez Navarro, locul 10 WTA, a pierdut si ea in runda inaugurala, fiind invinsa in doua seturi de cehoaica Denisa Allertova (77 WTA), scor 6-1, 7-6.

O alta sportiva din Serbia, Jelena Jankovici, cap de serie numarul 21 la aceasta editie de US Open, a suferit o infrangere surprinzatoare, fiind invinsa in trei seturi de pustoaica Oceane Dodin.

Frantuzoaica in varsta de 18 ani, aflata pe locul 128 in clasamentul WTA, s-a impus in trei seturi, scor 2-6, 7-5, 6-3.

De asemenea, rusoaica Svetlana Kuznetsova, a 30-a favorita la New York, a fost si ea eliminata de Kristina Mladenovic, care s-a impus cu scorul de 6-3, 7-5.

Printre favoritele care au reusit deja sa se califice in turul al doilea de la US Open se numara Agnieszka Radwanska, Elina Svitolina sau Ekaterina Makarova.

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …