Thursday , March 28 2024

Continuă criza de rezultate la Somuz Fălticeni

Echipa antrenată de Daniel Stoica a ajuns pe loc retrogradabil în clasamentul Seriei I a Ligii a III-a, după ce a pierdut sâmbătă, pe teren propriu, în faţa Stiinţei Miroslava, cu scorul de 0-2

Somuz Fălticeni a rămas cu un singur punct cucerit pe teren propriu de la startul actualului sezon, după ce a pierdut meciul disputat sâmbătă, pe stadionul Tineretului, în faţa Stiinţei Miroslava, cu 0-2.

Trupa antrenată de Daniel Stoica a dominat teritorial în prima repriză, dar a suferit din nou la capitolul finalizare, neavând cine să bage mingea în poartă. Gruparea ieşeană a profiat, iar în ciuda intervenţiilor bune avute de Cătălin Pascal, a plecat de la Fălticeni cu toate cele trei puncte. Oaspeţii au marcat golurile victoriei din două lovituri de la 11 metri, ambele transformate de Eduard Sandu, în minutele 66 şi 76.

Somuz Fălticeni: C. Pascal – Chiseliţă, Ailenei, Toukam, Iorga, Murăraşu, Afalna, Zamă, Priboi, Tchassem, Mateiciuc. Antrenori: Daniel Stoica şi Florin Ailenei. Au mai intrat: Ionescu, Baciu şi Njindja.

N Rezultatele etapei a VII-a:

CSM Bacău – CSM Focşani 0-0

CSM Paşcani – Aerostar Bacău 0-7
Dunărea de Jos Galaţi – Ceahlăul Piatra Neamţ 0-1
Foresta Suceava – Ozana Târgu Neamţ     3-1
Huşana Huşi – FC Botoşani II 2-1
Somuz Fălticeni – Stiinţa Miroslava 0-2
Bucovina Rădăuţi – Oţelul Galaţi 1-2
Sporting Lieşti – KSE Târgu Secuiesc 1-0

In runda viitoare, Somuz Fălticeni se va deplasa la Focşani. (Dănuţ CHIDOVET. Foto: Alex SAVESCU)

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …