Tuesday , April 16 2024

CN “Nicu Gane” Fălticeni a promovat în Liga a II-a

Fetele antrenate de Marcel Irimie și-au asigurat primul loc în serie, după ce s-a impus, cu scorul de 2-0, în meciul disputat vineri, pe stadionul Tineretului, în fața celor de la CSM Pașcani 

CN “Nicu Gane” Fălti­ceni a promovat în Liga a II-a la fotbal feminin. Echipa antrena­tă de Marcel ­Iri­­mie și-a ­­­asi­­­­g­urat primul loc în serie cu trei etape înainte de finalul sezonului, după ce s-a impus, cu scorul de 2-0, în meciul disputat vineri, pe stadionul Tineretului, în fața grupării CSM Pașcani. Fălticenencele au obținut a șaptea victorie consecutivă în campio­nat prin golurile marcate de Luiza Fe­rariu și Bianca Parasca.

Marcel Irimie a mizat în actualul sezon pe următorul lot: Dana Cuciu­reanu, Andreea Lazăr, Mihaela Holtz­hauser, Paula Aioanei, Andreea Păvălean, Bianca Loghin, Bianca Parasca, Luiza Ferariu, Dorina Viziteu, Vasilica Țibichi, Anisia Pintilei, Miruna Ciobanu, Lorena Şerban, Magda Nechita, Loredana Casian și Cătălina Maxinesei.

“Am reușit să scriem o nouă pagină de istorie pentru fotbalul feminin fălticenean. Acestă performanță este rezultatul multor ani de muncă, cu participări constante la turneele finale de junioare. Aceste fete merită tot respectul pentru efortul pe care l-au depus, mai ales că majoritatea sunt eleve și este foarte dificil să vină la antrenamente deoarece locuiesc în localitățile limitrofe Fălticeniului. Vreau să le mulțumesc fetelor pentru această bucurie, părinților pentru înțelegere, și nu în ultimul rând Primăriei Fălticeni și Colegiului Național <<Nicu Gane>> pentru condițiile puse la dispoziție”, a declarat antrenorul Marcel Irimie pentru Cronica de Fălticeni. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Codrin ANTON)

Vezi si

Cristiano Bergodi, dat afară de la Rapid. Ce variante de antrenor are echipa

Conducerea Rapidului a anunțat oficial în cursul zilei de marți despărțirea de antrenorul Cristiano Bergodi …