Saturday , April 20 2024

CN “Nicu Gane” a pierdut manșa tur din optimile Cupei României la futsal

Gruparea fălticeneană a cedat miercuri, pe teren propriu, în fața celor de la United Galați, cu scorul de 3-5, după ce, pe parcursul primei reprize, a ratat trei lovituri de pedeapsă. Golurile gazdelor au fost marcate de Sergiu Sava (2) și Tiberiu Piciu, în repriza secundă

CN “Nicu Gane” Fălticeni a pierdut miercuri, în sala “Gabriel Udișteanu”, în fața celor de la United Galați, cu 3-5, într-un meci contând pentru manșa tur a optimilor Cupei României la futsal – U19.

Trupa antrenată de Marcel Irimie a fost condusă la pauză cu 0-1, după ce a ratat nu mai puțin de trei lovituri de pedeapsă pe parcursul primei reprize. Chiar dacă în partea secundă a marcat de trei ori prin Sergiu Sava (2) și Tiberiu Piciu, gruparea fălticeneană a cedat în final cu 3-5.

CN “Nicu Gane” a mizat în meciul de miercuri pe următorii jucători: Sergiu Blanariu, Andrei Giuliano, Andrei Pintilei, Petrică Pintilei, Tiberiu Piciu, Paul Croitoru, Sergiu Sava, Flavius Simion, Ştefan Simion, Mihai Mardari, Codruț Botezatu, Ionuț Dascălu, Emanuel Nistor, Florin Chiriac și Alexandru Ciursă. Antrenor: Marcel Irimie.

Bukovina Vicovu de Jos, cealaltă echipă suceveană aflată pe tabloul optimilor de finală ale Cupei României la futsal – under 19, va primi mâine, de la ora 14.00, vizita harghitenilor de la Junior 2017 Corund.

Rezultatele și programul din turul optimilor de finală:

LT Auto Craiova – CSM Târgu Mureș 3-14

Informatica Timișoara – Viitorul Băleasa 6-6

West Deva – Forța Oltenia Craiova 7-5

CN “Nicu Gane” Fălticeni – United Galați 3-5

FK Odorheiu Secuiesc – Clujana Cluj Napoca (diseară)

Bukovina Vicovu de Jos – Korondy Junior Corund (sâmbătă)

Viitorul Buzău – KSE Târgu Secuiesc (duminică)

Ceahlăul Piatra Neamț – Olimpia Râmnicu Sărat (marți)

Meciurile retur din optimile de finală ale Cupei României la futsal – under 19 sunt programate duminică, 17 februarie. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Codrin ANTON)

 

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …