Thursday , March 28 2024

CM Rusia 2018: Serbia invinge Costa Rica dupa un gol de poveste din lovitura libera

Serbia a invins Costa Rica la Cupa Mondiala, scor 1-0, in prima partida a zilei de duminica din Rusia, in primul joc din Grupa E de la acest turneu final, o victorie dupa un gol splendid venit din lovitura libera.

serbia-costa rica

Unica reusita a venit din partea lui Kolarov in minutul 56, gol splendid de la circa 22 de metri, din lovitura libera directa.

Prima ocazie a sarbilor a venit dupa un sfert de ora, cand sutul-centrare al lui Ivanovici din flancul drept era respins cu greu in fata de Keylor Navas, portarul marelui Real Madrid.

Milinkovici-Savici a ratat o buna sansa in minutul 27, cand a scapat singur cu Navas, dar voleul sau a fost unul slab. Urena si Calvo au avut apoi doua suturi bune de la distanta, iar mitanul a fost inchis de acelasi Savici, care a incercat o foarfeca splendida, Navas a scos cu greu, dar sarbul fusese fluierat in offisde.

Partea secunda a fost una cu un inceput bun pentru sarbi, care au avut doua sanse de gol prin Mitrovic. In minutul 56, viitorii nostri adversari din Liga Natiunilor au dat lovitura, cu un gol marcat fabulos de Kolarov, din lovitura libera de la circa 22 de metri, mingea ducandu-se puternic aproape de vinclul lui Navas, fara sperante pentru Keylor.

Costa Rica a incercat sa iasa la joc la 0-1, au fost introdusi si 2 atacanti, Campbell si Colindres, dar si Bolanos, insa ofensiva oamenilor din America Centrala arata departe de jocul fulminant de acum 4 ani.

Este prima victorie pentru Serbia la un turneu final dupa 8 ani de asteptare, atunci in Africa de Sud vecinii nostri producand marea surpriza si invingand Germania in faza grupelor.

In a doua partida din prima etapa a grupei E, Brazilia va intalni Elvetia, de la ora 21.00.

ziare.com

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …