Thursday , April 25 2024

Cine este Selim Benachour, fostul jucător de la PSG ajuns antrenor la Foresta

Echipa suceveană va fi antrenată în viitorul sezon al Ligii a III-a de francezul Selim Benachour. In vârstă de 36 de ani, Benachour a participat la Campionatul Mondial din 2002 cu naționala Tunisiei, iar de-a lungul carierei a mai evoluat pentru Guimaraes, Rubin Kazan, Malaga, Maritimo, Apoel Nicosia și Mumbai City  Benachour-min

Foresta a reușit să dea o puternică lovitură de ­ima­gine înainte de startul noului sezon al Ligii a III-a. „Galben-verzii” l-au adus ca antrenor principal pe Selim Benachour, fost jucător de bază al echipei Paris Saint-Germain la începutul anilor 2000. Acesta va fi ajutat pe banca tehnică de Bogdan Tudo­reanu și Mihai Guriță.

Benachour a participat la Campionatul Mondial din 2002 cu naționala Tunisiei, acolo unde a bifat în decursul timpului 44 de selecții și două goluri. Prieten bun cu Anelka, Banechour a făcut parte din lotul lui Paris Saint-Germain între 2001 și 2005. După despărțirea de francezi, Benachour a mai jucat pentru Guimaraes, Rubin Kazan, Malaga, ­Ma­ritimo, Apoel Nicosia și Mumbai City.

Benachour vorbește fluent franceza, engleza, spaniola, portugheza și araba. Antrenorul în varsta de 36 de ani a fost aproape de Foresta și sezonul trecut, dar atunci nu s-a putut elibera de contractul pe care îl avea în Franța. (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

Vezi si

CSU Suceava este finalistă în Campionatul Național pentru tineret

CSU Suceava s-a calificat în finala Campionatului Național de handbal masculin pentru tineret, după ce …