Friday , April 19 2024

CFR Cluj i-a reziliat contractul lui Edi Iordănescu, după doar trei meciuri

CFR Cluj a anunţat, joi, rezilierea contractului antrenorului principal Edward Iordănescu după doar trei meciuri pe care acesta le-a avut pe banca echipei ardelene în acest sezon.

eedi iordanescu

“În urma unui proces de modificare a structurii administrative, clubul CFR 1907 Cluj a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relaţiilor contractuale cu antrenorul principal Edward Iordănescu şi cu staff-ul său, aceştia făcând parte din vechiul proiect. Părţile şi-au strâns mâna, au rămas în cele mai bune relaţii şi nu au ce să-şi reproşeze, toţi cei implicaţi având singurul scop de a ajuta CFR-ul să îşi atingă obiectivele stabilite”, se arată pe site-ul campioanei României.

Edward Iordănescu a preluat echipa CFR Cluj după încheierea sezonului trecut, înlocuindu-l pe Dan Petrescu. Sub conducerea sa tehnică, CFR a câştigat Supercupa României, după o finală cu CSU Craiova (scor 1-0), a remizat cu FC Botoşani, în prima etapă, pe teren propriu, scor 1-1, şi a pierdut, scor 0-1, partida din prima manşă a turului al doilea preliminar, cu Malmo FF, de asemenea pe teren propriu.

Favorit pentru a-l înlocui pe Iordănescu este portughezul Toni Conceicao, care se află la Cluj şi aşteaptă discuţia oficială cu patronul Nelu Varga. Conform Digisport, plecarea lui Iordănescu din Gruia o va costa pe CFR 350.000 de euro (atât va primi antrenorul pentru rezilierea contractului).

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …