Friday , April 19 2024

Campionatul Județean de Futsal va aduna la start 20 de echipe

Formațiile înscrise se vor lupta pentru calificarea la turneul final în cadrul a patru turnee zonale ce vor avea loc la Bosanci (27 ianuarie), Bădeuți (3 februarie), Gura Humorului (17 februarie) și Dolhasca (24 februarie). Turneul final este programat pe data de 2 martie, în sala din Putna

AJF Suceava a stabilit în linii mari programul Campionatului Județean de Futsal pe care îl va organiza în această iarnă. Ajunsă la cea de-a cincea ediție, competiția din acest an va aduna la start 20 de echipe, care se vor lupta pentru calificarea la turneul final în cadrul a patru turnee zonale ce vor fi organizate în sălile din Bosanci (27 ianuarie), Bădeuți (3 februarie), Gura Humorului (17 februarie) și Dolhasca (24 februarie). Primele două clasate în cele patru turnee zonale se vor califica la turneul final ce se va desfășura pe 2 martie, la Putna.

Pentru a avea drept de joc în ­Campio­natul Județean de futsal, echipele trebuie să fie afiliate la Asociația Județeană de Fotbal Suceava, iar jucătorii trebuie să aibă viza annuală AJF pe anul 2018. Meciurile se vor desfășura pe parcursul a două reprize a câte 15 de minute, după legile jocului de futsal, fiecare echipă participantă urmând să fie formată dintr-un portar, plus patru jucători de câmp.

“Până la startul ediției din acest an, vom încerca să atragem și un sponsor către Campionatul Județean de Futsal”, a precizat președintele AJF, Ciprian Anton.

Primele patru ediții fost câștigate de Bucovina Rădăuți (2015), Viitorul Adâncata (2016), Viitorul Liteni (2017) și Stejarul Cajvana (2018). (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Cupa Olimpiadei Sportului Militar Liceal, câștigată de Colegiul Național Militar ”Ştefan cel Mare”

La această etapă a olimpiadei, lotul colegiului câmpulungean a fost format din 87 de sportivi, …