Friday , March 29 2024

Campionatul Județean de Futsal continuă cu turneul zonal de la Gura Humorului

Academica Gălănești, Avântul Frasin, Viitorul Valea Suhei, Rarău Câmpulung Moldovenesc și campioana en-titre Stejarul Cajvana sunt cele cinci formații care se vor bate duminică pentru cele două locuri calificabile la turneul final de la Putna

Cea de-a cincea ediție a Campionatului Județean de Futsal continuă cu ­me­ciurile celui de-al treilea turneu zonal, programat duminică, de la ora 10.00, în sala din Gura Humorului. Cinci echipe se vor lupta pentru cele două locuri calificabile la turneul final, este vorba Academica Gălănești, Avântul Frasin, Viitorul Valea Suhei, Rarău Câmpulung Moldovenesc și de campioana en-titre Stejarul Cajvana.

Programul turneului de la Gura Humorului:

ora 10.00: Avântul Frasin – Stejarul Cajvana

ora 10.40: Viitorul Valea Suhei – Rarău Câmpulung

ora 11.20: Academica Gălănești – Avântul Frasin

ora 12.00: Stejarul Cajvana – Viitorul Valea Suhei

ora 12.40: Academica Gălănești – Rarău Câmpulung

ora 13.20: Avântul Frasin – Viitorul Valea Suhei

ora 14.00: Rarău Câmpulung – Stejarul Cajvana

ora 14.40: Viitorul Valea Suhei – Academica Gălănești

ora 15.20: Rarău Câmpulung – Avântul Frasin

ora 16.00: Stejarul Cajvana – Academica Galănești

Meciurile se vor desfășura pe parcursul a două reprize a câte 15 minute, după legile jocului de futsal, fiecare echipă participantă urmând să fie formată dintr-un portar, plus patru jucători de câmp.

În urma primelor două turnee zonale, la turneul final care va avea loc pe data de 9 martie, la Putna, s-au calificat Re­colta Fântânele, Balada Ciprian Porumbescu, Viitorul Ne­gos­tina și Unirea Horodnic de Sus.

Primele patru ediții ale Campionatului Județean de Futsal, dotat începând din acest an cu trofeul Ayan Construct, au fost câștigate de formațiile Bucovina Rădăuți (2015), Viitorul Adâncata (2016), Viitorul Liteni (2017) și Stejarul Cajvana (2018). (Dănuț CHIDOVEȚ)

 

 

Vezi si

Fotbal. Bucovina Rădăuți începe play-off-ul cu un meci pe teren propriu

Echipa antrenată de Ovidiu Murariu înfruntă sâmbătă, de la ora 15.00, formația FC Bacău Bucovina …