Friday , April 26 2024

Bucovina Rădăuți țintește a patra victorie consecutivă în campionat

Bucovina Rădăuți țintește a patra victorie consecutivă în meciul pe care îl are programat astăzi, de la ora 15.00, pe stadionul Municipal, în compania Ceahlăului Piatra Neamț.

“Chiar dacă este o nou-promovată, am auzit lucruri frumoase despre Ceahlăul, mai ales în compartimentul median, unde au jucător foarte bun, golgheterul echipei, asupra căruia voi vedea, împreună cu Daniel Bălan, ce măsuri vom lua înaintea jocului. În ceea ce ne privește, sper să continuăm această serie de rezultate pozitive. Nu va fi ușor, dar fi extraordinar să legăm a patra victorie consecutivă”, a spus antrenorul Bucovinei, Dorin Goian.

Gruparea rădăuțeană se confruntă cu o singură absență în cadrul lotului cea a atacantului Iulian Ionesi, care își ispășește în astăzi a doua și ultima etapă de suspendare după cartonașul roșu încasat în meciul cu CSM Pașcani.

De partea cealaltă, antrenorul Ceahlăului știe ce-i așteaptă pe elevii săi la Rădăuți. „Întâlnim echipa de pe locul 3 în serie, ceea ce înseamnă că este o echipă solidă, cu experiență și jucători buni. Avem informații că și-au completat lotul în vara acestui an aducând patru jucători de la Foresta Suceava, echipa care a evoluat în campio­natul trecut în Liga a II-a. Nu am avut vreo înregistrare integrală a vreo unui joc al Bucovinei, dar știu că sunt periculoși la fazele fixe, sunt puternici din punct de vedere fizic și jocul lor este unul organizat. Noi mergem să jucăm fotbal și să ne batem pentru puncte. În fiecare meci obiectivul este victoria și vom căuta soluțiile cele mai bune pentru a ne întoarce de la Rădăuți cu punct sau puncte“, a declarat Gabriel Rădulescu, care nu poate miza pe Rotaru, Copoț-Barb, R. Vasile și Agache, toți accidentați.

Într-un alt meci al etapei a IX-a din Liga a III-a, Şomuz Fălticeni primește astăzi, cu începere de la ora 15.00, pe stadionul Tineretului, vizita vecinei de clasament, CSM Pașcani, într-un adevărat duel al suferinței, între două echipe aflate în luptă directă pentru evitarea retrogradării.

Rezultatele și programul etapei a IX-a:

FC Botoșani II – Sănătatea Darabani 6-1

CSM Roman – Sporting Liești 1-5

Gloria Buzău – CSM Râmnicu Sărat

Bucovina Rădăuți – Ceahlăul Piatra Neamț

Şomuz Fălticeni – CSM Pașcani

CSM Focșani – Ştiința Miroslava

Foresta Suceava – Oțelul Galați

KSE Târgu Secuiesc – Metalul Buzău (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

Lăcrămioara Perijoc şi-a asigurat o medalie la Europenele de box la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc și-a asigurat o medalie la Campionatele Europene de box de la …