Tuesday , April 23 2024

Bucovina Rădăuți și Şomuz Fălticeni au încheiat la egalitate amicalul de la Siret

Cele două formații au remizat, sâmbătă, scor 2-2, la finalul unui meci în care fălticenenii au condus prin golurile camerunezilor Alfana și Tcassem, iar rădăuțenii au egalat de fiecare dată, printr-un autogol și o reușită semnată de Mihăeș 

Bucovina Rădăuți și Şomuz Fălticeni au încheiat la egalitate, scor 2-2, într-un meci amical desfășurat sâmbătă pe stadionul “9 Mai” din Siret.

Pe o ploaie mocănească, formația fălti­ceneană a deschis scorul încă din minutul 12, prin camerunezul Alfana, care a finalizat cu un voleu la colțul lung o centrare venită de la Zamă. Trupa condusă de Dorin Goian și Daniel Bălan a căutat egalarea preț de jumătate de oră, iar ce nu au reușit Țapu și Netbai, a “reușit” Ionescu, care a deviat mingea în proprie poartă în minutul 65. Pe fondul unui joc îndârjit, cu multe intrări peste limita regulamentului, Şomuz a revenit în avantaj cinci minute mai târziu, prin golul unui alt camerunez, Tcassem, care l-a învins pe Zvoronciuc cu un șut în cros de la marginea careului. Gruparea rădău­țeană a scăpat însă neînvinsă și din cel de-al șaselea amical al verii, Mihăeș egalând la 2-2 cu o execuție magistrată din lovitură liberă.

Bucovina: Zvo­ronciuc – Coajă, Vitu, Mihăeș, Antonesei – Dănilă, Săhlean, Păiuș – Coroamă, Țapu, Netbai. Au mai intrat: Alecsandru, Ungurianu, Ciobanu, Ionesi, Busuioc, Bejenar, I. Plămadă și Stoian.

Şomuz Fălticeni: C. Pascal – Chisăliță, Marinescu, Toukam, P. Ionescu – Baciu, Zamă, Alfana, Priboi – Mateiciuc, Achille. Au mai intrat: A. Pascal – Murărașu, Plăcintă, Song, Tcassem și Cucuruzac.

Şomuz și Bucovina se vor reîntâlni sâmbăta viitoare, într-un meci amical programat de această dată la Fălticeni. Până atunci, miercuri, fălticenenii vor primi vizita celor de la LPS Suceava, în vreme ce rădăuțenii se vor deplasa la Piatra Neamț, pentru un joc cu Ceahlăul.  (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Cristian PLOSCEAC)

Vezi si

Atleții suceveni au urcat pe podium la semimaratonul “Constantina Diță”

Ciprian Costîn (CSŞ Rădăuți) a cucerit aurul la categoria U20 Patru atleți suceveni au urcat …